Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας Κωφών επέστρεψε από το Χέρενφεν


 Χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα επέστρεψε από το Χέρενφεν της Ολλανδίας η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας Κωφών, που θα της έδινε την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Futsal Κωφών, καθώς γνώρισε την ήττα και στις 2 αναμετρήσεις, απέναντι σε Ολλανδία (7-1) και Δανία (6-4).

Στο πρώτο παιχνίδι του Σαββάτου, απέναντι στην Ολλανδία, η εμπειρία της αντιπάλου, η οποία είναι στη τρίτη θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης ήταν εμφανής και το 7-1 που ήταν το τελικό σκορ, δεν αφήνει περιθώρια για κριτική, ούτε και ανάλυση. Το γκολ της τιμής για την Ελληνική ομάδα, πέτυχε ο Μηνάς με ωραίο διαγώνιο σουτ.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, η Δανία, που ήταν και η δεύτερη αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, δεν αποτελούσε φόβητρο. Όμως,  με περισσότερα  παιχνίδια στα πόδια  του σαν σύνολο, αλλά και πιο ξεκούραστη, αφού η Ελλάδα είχε  να αντιμετωπίσει και τη κούραση από τον πρωινό αγώνα με την Ολλανδία, ήρθε η δεύτερη ήττα και κατά συνέπεια ο αποκλεισμός.

Σε αυτή την αναμέτρηση πάντως, οι Έλληνες παίκτες, τα έδωσαν όλα. Στάθηκαν δυνατά απέναντι σε έναν έμπειρο αντίπαλο και στις λεπτομέρειες, έχασαν ένα παιχνίδι, στο οποίο πάντως,  η τύχη δε βοήθησε καθόλου στο τελικό 6-4.

Το σκορ άνοιξε η Ελληνική ομάδα με τον Καρκασίνα στο 12', αλλά τα πανηγύρια δε κράτησαν πολύ, με τους Δανούς να απαντάνε άμεσα για το 1-1 το οποίο έμελλε να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου,  στο οποίο, αλήθεια είναι πως ο τερματοφύλακας Πάρης Στογιαννίδης, πραγματοποίησε εκπληκτικές επεμβάσεις!

Η επανάληψη, αν μη τι άλλο, ήταν χορταστική και με συνεχείς ανατροπές του σκορ. Στο 2ο λεπτό της επανάληψης, ο Μιχαλάρης έκανε το 2-1 για την Εθνική μας ομάδα. Η Δανία, όχι μόνο ισοφάρισε στο 25', αλλά προηγήθηκε κιόλας στο 28' (3-2). Ο Μιχαλάρης ισοφάρισε σε 3-3, με τους Δανούς να παίρνουν το προβάδισμα ξανά μετά από 3 λεπτά και τον Μηνά να ισοφαρίζει εκ  νέου σε 4-4 τρία λεπτά αργότερα με πέναλτι! Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, οι πιο ξεκούραστοι Δανοί, πέτυχαν 2 τέρματα, εκ των οποίων το δεύτερο με αρκετή δόση τύχης από τον τερματοφύλακα, σε μια φάση σύγχυσης στην Ελληνική άμυνα.

Μπορεί μετά από αυτά τα 2 αποτελέσματα να μην ήρθε η πολυπόθητη πρόκριση, όμως είναι γεγονός, πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και το ζεστό χειροκρότημα, αφού συμμετείχε για πρώτη φορά σε προκριματικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και έφτασε πολύ κοντά στη πρόκριση.

Βίντεο με στιγμιότυπα απο τον αγώνα με την Δανία
newsitamea.gr
Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου