Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ένα χρυσό και ένα χάλκινο





Ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της χώρας μας στο ανοιχτό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε πάγκο,  που διεξάγεται στην Ουγγαρίας (από τις 10-16/1/2014). Πρόκειται για ένα τεστ για το προσεχές Παγκόσμιο πρωτάθλημα.


Το χρυσό μετάλλιο ήρθε από τον Μπακοχρήστο Δημήτριο που ανήκει στο σωματείο ΑΚΜΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ στη κατηγορία 54kg  με 164kg δεύτερο τον βούλγαρο Ivanov Hristo και τρίτο τον ιάπωνα Nishizaki Tetsuo.


Το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε ο Κουλούμογλου Πασχάλης  που ανήκει στο σωματείο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ στη κατηγορία των 59kg με 143kg (Πανευρωπαϊκό Ρεκόρ Νέων).το χρυσό κατέκτησε ο Tameemi Hasan από το Ιράκ και το ασημένιο ο βραζιλιάνος Bruno Carra.


Το εθνικό μας συγκρότημα έχει πάει στο ανοιχτό πρωτάθλημα με τέσσερις αθλητές, σειρά  παίρνει ο παραολυμπιονίκης μας Παύλος Μάμαλος που ανήκει στο σωματείο Α.Σ. ΑΕΤΟΙ ΑΘΗΝΑΣ και θα αγωνισθεί στη κατηγορία 107kg και  όπως δήλωσε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ιωαννίδης Δημήτριος  κατά την αναχώρηση  ότι ο Παύλος ο Μάμαλος δεν πάει άπλα για την πρωτιά αλλά και για ένα ρεκόρ. Ο τέταρτος αθλητής είναι  ο Δήμου Κωνσταντίνος που ανήκει στο σωματείο ΑΣΚΑ ΜΑΡΟΥΣΙ και θα αγωνισθεί στη  κατηγορία +107kg  αγωνίζεται για πρώτη φορά εκτός έδρας και  είναι η πρώτη του φορά σε αγώνες στο εξωτερικό.
 


Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου