Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Προσθέτει αγώνες ο Λαζαρίδης

Στη φάση των «8» σταμάτησε ο Γιώργος Λαζαρίδης στο διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο στο Κόμο της Ιταλίας.
Ο Γιώργος Λαζαρίδης έχασε από τον από τον Ιταλό Αντόνιο Τσίπο 6-4,6-4 και αποκλείστηκε στο δεύτερο γύρο του Μπιάνκι όπεν, σε ένα παιχνίδι αμφίρροπο μέχρι τέλους. Δυστυχώς ο Έλληνας πρωταθλητής πλήρωσε την απουσία του από την αγωνιστική δράση για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγο του γνωστού του τραυματισμού του. Από τη συμμετοχή του στο ιταλικό τουρνουά, ο Λαζαρίδης κρατάει την νίκη του στον πρώτο γύρο απέναντι στον Ιταλό Μάσιμο Μπρίσχι με 6-1,6-0 και συνεχίζει με τον ίδιο τρόπο την προσπάθεια εύρεσης αγωνιστικού ρυθμού για την δύσκολη συνέχεια. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ο αθλητής του Ανδρέα Νίκα ακολούθησε τις οδηγίες του προπονητή του και προσπάθησε για το καλύτερο.
Ο Μεσσήνιος αθλητής αγωνίστηκε και στο διπλό με συμπαίκτη τον Ρόναλντ Νέμεθ από την Ουγγαρία. Στον πρώτο γύρο επικράτησαν με 6-2,6-4 επί των Ιταλών Φράνκο Γκνάνι και Φραντσέσκο Τρεβιζόλ. Στα προημιτελικά αντιμετώπισαν το δίδυμο Σίλβιο Γκουλέα (Ιταλία) και Χέρμπερτ Κέλερ (Ελβετία).
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας αθλητής αγωνίστηκε σε ολόκληρο το τουρνουά με πυρετό.
Νικητής του Μπιάνκι όπεν ήταν ο Ιταλός Λούκα Άρκα ο οποίος με συμπαίκτη τον Μαξιμιλιάνο Μπάνκι κατέκτησε και το διπλό. Στο μονό αντιμετώπισε τον Πολωνό Αλμπίν Μπουτίσκι όπου κέρδισε 6-4,6-4 και στο διπλό το ζευγάρι από την Ιταλία Αντονιο Τσίπο Ιβάν Τράτερ σε έναν αγώνα που κρίθηκε στο σουπερ τάι μπρέικ με 6-2,5-7, 10-8.


Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου