Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

IWAS JUNIOR GAMES

Η Ελληνική ομάδα νέων στα IWAS JUNIOR GAMES
Στα πλαίσια ανάπτυξης αθλημάτων η Εθνική αθλητική ομοσπονδία ατόμων με αναπηρία, συμετέχει με τις Εθνικές ομάδες Στίβου και Επιτραπέζιας Αντισφαίρησης  στα IWAS JUNIOR GAMES τα οποία πραγματοποιούνται στο Stoke Mandeville από τις 2 έως τις 8 Αυγούστου 2014.
Οι αθλητές  Στίβου είναι οι:
 Δημήτριος Μουσταφίδης- Α.Σ «Δωδεκάνησος», Οδυσσέας Μουλάς  - Α.Σ «Αετοί» , Συμεών Κορόξενος  - Α. Σ «Ειδική Ολυμπιάδα»
Οι τρείς παραπάνω αθλητές είναι δρομείς όπως και για άλματα και η  Δέσποινα Βουδουρίδου - Α.Σ Λ.Σ «ο Μακεδόνας» η οποία είναι αθλήτρια ρίψεων.
Η Χρυσούλα Ορφανού , η οποία είναι  Ομοσπονδιακή Προπονήτρια δήλωσε για την τετραμελή αποστολή ότι «είναι πρωτοεμφανιζόμενοι αθλητές που  θέλουμε να πάρουν το βάπτισμα του πυρός. Οπωσδήποτε θα επιδιώξουμε να πάρουν κάποιο μετάλλιο, το οποίο θαα ευχαριστηθούν αλλά στόχος μας δεν είναι αυτός αφού θέλουμε να νιώσουν τον συναγωνισμό σε διεθνές επίπεδο. Διότι είναι άλλο να αγωνίζονται με αθλητές της ίδιας ηλικίας και άλλο σε κάποιους Πανευρωπαϊκούς όπου οι αντίπαλοι θα ναι πιο έμπειροι.»     
Την Εθνική ομάδα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που επέλεξε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Πολυχρόνης Πολίτσης αποτελούν οι  Μάριος Χατζηκυριάκος- Α.Σ «ΠΑΣΚΑ» , Παναγιώτης Ιωάννου - Α.Σ «ΠΑΣΚΑ» ,  Γεώργιος Μουχθής  - Α.Σ «ΠΑΣΚΑ»
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Πολυχρόνης Πολίτσης δήλωσε για τους αγώνες στο StokeMandevilleότι «δεν είναι αγώνες που έχουν βαθμολογική συγκομιδή αλλά είναι αγώνες που οι αθλητές θα συναγωνισθούν με ίδιους ηλικιακά αθλητές. Οπωσδήποτε αυτό είναι πρωτόγνωρο για εμάς. Εξάλλου θα είναι πολύ καλοί αγώνες πριν πάμε στο τουρνουά στη Γαλλία όπου έχει βαθμολογική συγκομιδή. Παράλληλα έχουν σημασία για εμάς οι αγώνες αυτοί γιατί διεξάγονται στη γενέτειρα των Παραολυμπιακών αγώνων, το StokeMandeville."    

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου