Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ



Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ  που πραγματοποιήθηκε  στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο Αθηνών στις 28/2 και 1/3, καταρρίφθηκαν
συνολικά πέντε  Πανελλήνια ρεκόρ και έγιναν πολλές ακόμη  σπουδαίες εμφανίσεις. Στη διοργάνωση συμμετείχαν τα Αθλητικά Σωματεία Οι Χαλκιαδάκη Αδαμαντία και Μηλάκη Ηρώ του Α.Σ. «ΤΑΛΩΣ»  (κατηγορία Β)  στο Τάντεμ μετά τη διάκριση στο Λονδίνο (και τη μικρή διακοπή απο τη γέννηση του παιδιού από τη Χαλκιαδάκη) επέστρεψαν με σπουδαίες επιδόσεις. 1η Θέση και πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ. σπριντ με 12,482 1η Θέση και στα 1000μ. με 1.15.924 και ολοκλήρωσαν την παρουσία τους με επίδοση στα 3000μ. με 4,01,053 που επίσης αποτελεί νέο Πανελλήνιο ρεκόρ. Οι επιδόσεις του γυναικείου τάντεμ τόσο στο σπρίντ όσο και στα 1000μ αποτελούν όριο για τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Οι Πρώτος Ιωάννης και Τρουλινός Κων/νος του Α.Σ.«ΑΕΤΟΙ ΑΘΗΝΩΝ» (κατηγορία Β) στο Τάντεμ των ανδρών (πέτυχαν στα 200μ σπριντ επίδοση 11.060 που αποτελεί και  όριο για τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Επίσης στα 1000μ.  κατέλαβαν την 1η θέση με 1.09.03 που επίσης είναι μια πολύ καλή επίδοση.

Ο Βοριζανάκης Φώτης του «ΤΑΛΩΣ»   στην κατηγορία C3 στα 1000μ. με 1,34,463 πέτυχε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ. Επίσης και στα 3000μ. με χρόνο 4,52,879 κατέρριψε και αυτή τη φορά το πανελλήνιο ρεκόρ .

 Οι Βαρβούρης Άγγελος και Κουμπενάκης Νίκος του «ΤΑΛΩΣ» »  (κατηγορία Β)   στο Τάντεμ στα 4000μ. με χρόνο 5,05,847 πέτυχαν νέο Πανελλήνιο ρεκόρ.

Ο κ. Βαρβεράκης δήλωσε: «Από τη δική μου πλευρά σαν ομοσπονδιακός  προπονητής συγχαίρω όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους και για τις επιδόσεις τους και καλωσορίζω τους νέους πολλά υποσχόμενους αθλητές στο άθλημα και τους εύχομαι κάθε επιτυχία. Τα βήματα  προόδου που έχουμε κάνει στο άθλημα είναι πολύ σημαντικά τόσο από πλευράς συμμετοχών όσο και επιδόσεων. Είμαι αισιόδοξος ότι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πίστας που θα γίνει 10-13 Απριλίου στην πόλη Aguascalientes του  Mexico οι αθλητές και αθλήτριές μας θα κάνουν το καλύτερο δυνατό και θα πετύχουν πανελλήνια ρεκόρ, για να πάρουμε θέσεις μέσα στην πρώτη δεκάδα και βαθμούς στη μάχη που δίνουμε σαν χώρα για τη διεκδίκηση θέσεων στο «ΡΙΟ 2016».Ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ στο Δ.Σ. της ομοσπονδίας και τους συνεργάτες για τη στήριξη και την άριστη δουλειά που κάνουν στην ανάπτυξη του αθλήματος της ποδηλασίας στο χώρο των Ατόμων με Αναπηρία.Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της ομοσπονδίας για τη στήριξή τους στους αθλητές μας.

Αποτελέσματα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας πίστας 2014

 eaom-amea.gr
Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου