Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

Λαζαρίδης και Διαμαντής στο Μπρουνό της Τσεχίας

Σε διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο στο Μπρνό της Τσεχίας βρίσκονται οι έλληνες αθλητές  Γιώργος Λαζαρίδης  και Στέφανος Διαμαντής.

Το τουρνουά  ξεκινά αύριο (22-24/8) με συμμετοχή 30 αθλητών κυρίως ευρωπαίων. 

Το ελληνικό δίδυμο Διαμαντής - Λαζαρίδης θα αγωνιστεί  μαζί στο διπλό  και όπως και στο  μόνο θα προσπαθήσουν να πετύχουν το καλύτερο,  τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο .

Και οι δυο αθλητές μας έρχονται από αγωνιστική απραξία ο  Στέφανος Διαμαντής μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ολλανδίας όπου συμμετείχε με την εθνική ομάδα στα τέλη  Μαΐου, ένας τραυματισμός τον ανάγκασε να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για σχεδόν δυόμιση μήνες,  θα προσπαθήσει να πάει όσο καλύτερα γίνεται σε αυτό το τουρνουά για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση αλλά και το χαμένος έδαφος αυτής της περιόδου  ανεβαίνοντας στην παγκόσμια κατάταξη.


Ο Γιώργος Λαζαρίδης μετά από ένα  χρόνο απουσίας από τα κορτ  (16-8-2013) κάνει αυτό το ταξίδι όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε  για να εγκλιματιστεί  και να δει συγκρίνοντας την αγωνιστική και  φυσική κατάσταση που βρίσκεται αυτή την στιγμή,  με αθλητές που έχουν βρεθεί πολλές φόρες απέναντι του.  Στόχος του είναι στις  αρχές του νέου έτους να είναι απολυτά έτοιμος και να διεκδικήσει την πρόκριση στους παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο που θα είναι οι δεύτεροι μετά το Πεκίνο.

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου