Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο EΛΛΑΔΑ ΚΡΟΑΤΙΑ


Πριν από μερικά τελείωσε και ο τρίτος αγώνας της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο για το για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών 2014 που διεξάγεται στο Μπρνο της Τσεχίας.

Σήμερα στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής η χώρα μας αντιμετώπισε την Κροατία και έχασε με σκορ 53-71.  Το εθνικό μας συγκρότημα στο πρώτο ημίχρονο μπήκε μουδιασμένα και οδηγήθηκε στο ημίχρονο με διαφορά 21 πόντων και ενώ μπήκε δυνατά και προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι δεν τα κατάφερε. Ενδεικτικά η χώρα μας στο δεύτερο ημίχρονο  τελείωσε με επιμέρους σκορ 32-27 αλλά της στοίχισε το πρώτο μέρος.

Η εθνική μας συνεχίζει να προσπαθεί αλλά δείχνει ότι βρίσκεται πίσω από τις υπόλοιπες χώρες στο άθλημα που έχει χαρίσει τόσες χαρές στην χώρα μας. Άλλωστε η Ελλάδα είναι μια υπέρ δύναμη στο μπάσκετ. Αυτό κατά την γνώμη μας θα πρέπει προβληματίσει την ομοσπονδία μπάσκετ και να αναζητήσει τα αίτια που σίγουρα δεν βρίσκονται στους αθλητές που δίνουν τα πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Έτσι η χώρα μας που βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ βρίσκεται στην  5η θέση πίσω από την πρωτοπόρο Ρωσία ,την δεύτερη Λιθουανία την τρίτη Λετονία και την τέταρτη πλέων Κροατία.
Τα στατιστικά για την ομάδα μας ήταν:
12-20,9-24,16-14,16-13
Τα δεκάλεπτα

Γιώργος Τσαουσίδης, Έριοντ Ράσσα 9πόντ, 7ριμπ,1ασ , Αποστόλης Μουμτζόγλου 25ποντ, 2ριμπ, 2ασ , Ατνάν Χαμάντι 2ποντ, 3ριμπ, Χρήστος  Mαρτσάκης 6π, 6ριμπ, Νικός Καβάζης 3ριμπ, Μιχάλης Στεργιόπουλος 11ποντ,9ριμπ, Παναγιώτης Φιλίππου 1ριμπ, Γιώργος Παπαδόπουλος , Μανώλης Στυλιανάκης.

Ο προπονητής  Βάιος Γιώρας
Αρχηγός αποστολής  Τάσος Βιζικίδης.
Φροντιστής - Μηχανικός: Αλέξανδρος Δούκας.
Διεθνής διαιτητής: Πλάτωνας Σέρρας.
Συνοδός - μεταφράστρια: Μαρία Μπαξεβάνη



Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου