Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

“Θα προσφέρουμε θέαμα”

 Παρούσα για έβδομη συνεχόμενη χρονιά δηλώνει η ΟΣΕΚΚ στη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Κούζας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στα Χανιά, αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για τους αθλητές με αμαξίδιο να γεμίσει το γήπεδο αλλά και στο συναρπαστικό θέαμα που προσφέρει το άθλημα.

“Για έβδομη συνεχή χρονιά συμμετέχουμε κι εμείς στο All Star Game, είμαστε εδώ για να πάρουμε μέρος στη γιορτή του μπάσκετ. Θέλω εδώ να επισημάνω πως τα Χανιά έχουν εκπρόσωπο στο πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΚ, με την ομάδα των Αετών Κρήτης.

Στις ομάδες μας φέτος συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές, έτσι όπως αναδείχθηκαν από την ψηφοφορία που έγινε στις ομάδες. Είμαστε σίγουροι πως το θέαμα που θα προσφέρουμε την Κυριακή στις 13:00 θα είναι πλούσιο, το μπάσκετ με αμαξίδιο είναι συναρπαστικό και αξίζει να το παρακολουθήσουν όλοι.

Τα τελευταία χρόνια, παρακολουθώ από πολύ κοντά την προσπάθεια του ΕΣΑΚΕ και του προέδρου Γιώργου Χαλβατζάκη και είμαι σίγουρος πως και σε αυτό το All Star Game, όλα θα κυλήσουν τέλεια, η παρουσία του προέδρου αποτελεί εγγύηση.

Τέλος, ευχαριστώ για τη συνεργασία τον ΕΣΑΚΕ, τον ΠΣΑΚ, τον ΣΕΠΚ και όλους τους φορείς. Αυτό που περιμένουμε είναι να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και όλοι μαζί να ευχαριστηθούμε τους αγώνες”.

 ebasket.gr
Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου