Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

"Λατρεύω το χορό και θέλω να δείξω ότι μπορώ να κάνω ότι όλοι οι άλλοι μπορούν, επειδή πιστεύω στα όνειρά μου΄'


Οι δυο αδελφές με το υπέροχο χορευτικό τους κατάφεραν να κερδίσουν σε ένα τοπικό διαγωνισμό, και κέρδισαν τις καρδίες όλων μας. Ο λόγος για τις Quincy και Gracie Latkovski. 

Η Gracie 9 ετών χρησιμοποιεί ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο λόγο εγκεφαλικής βλάβης και κυστικής Ίνωσης. Κάνουν χορό με την αδελφή της αρκετά χρόνια σε ένα χορευτικό στούντιο στο Κεντάκι όπου ζουν. 

Το ντουέτο τους λοιπόν ξεκίνησε με την Gracie με το αναπηρικό αμαξίδιο της  και  την Quincy να κάθεται σε ένα χειροκίνητο αναπηρικό καρότσι. Η  Quincy στη  συνέχεια σηκώθηκε και στριφογυρίζει γύρω από τη σκηνή με την αδελφή της σε μια χορογραφία υπέροχη  και τραγούδι με τον τίτλο ‘Reflections.



«Βλέποντας τα δύο κορίτσια μου στη σκηνή μαζί με εμπνέει και δείχνει ότι έχει την καρδιά ενός πραγματικού πρωταθλητή», λέει η μαμά Christin Latkovski. Όσοι είδαν την χορογραφία  που ήταν  εμπνευσμένη  από τις δυο  αδελφές ενθουσιάστηκαν και ένοιωσαν απίστευτα συναισθήματα για αυτό που ζούσαν.

"Λατρεύω το χορό και θέλω να  δείξω ότι μπορώ να κάνω ότι  όλοι οι άλλοι μπορούν, επειδή πιστεύω στα όνειρά μου», λέει Gracie που ξεκίνησε να χορεύει σε ηλικία 3 ετών. 

Οι αδελφές ήταν δύο από 4.500 χορευτές από όλη τη χώρα στο 10ο ετήσιο διαγωνισμό Jamfest.




Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου