Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Στον ημιτελικό η εθνική Γκόλμπολ


Σήμερα ( 27/9) η Εθνική ομάδα Γκόλμπολ γυναικών, αντιμετωπίζει στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, την Δανία και αν νικήσει τότε θα αγωνιστει στον μεγάλο τελικό, που σίγουρα την βάζει στα μετάλλια αλλά και επιτυγχάνει τον στόχο της που ήταν η άνοδος στην πρώτη κατηγορία. Αλλά ακόμα και στον μικρό τελικό θα μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο της μέσα από την Τρίτη θέση και το χαλκινο μετάλλιο.

Η Εθνική ομάδα συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Έγκερ, της Ουγγαρίας έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις την έχουν οδηγήσει στους ημιτελικούς του ευρωπαϊκού  Πρωταθλήματος.

 Η Ελληνική Εθνική ομάδα έχει αντιμετωπίσει στη πρεμιέρα  το Βέλγιο όπου κέρδισε με 2-1, την ίδια ημέρα στις 24 του μήνα, κέρδισε και  την Ουγγαρία 2-1.
Στη δεύτερη αγωνιστική  ηττήθηκε από την Σουηδία με 3-0 αλλά  και την Δανία με 2-0.
 Την αγωνιστική (26/9) έπαιξαν και κατέκτησαν ακόμα μια νίκη αυτή την φορά απέναντι στην  Αγγλία με 2-1 ένα αποτέλεσμα που έδωσε στην ομάδα την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης όπου θα διεκδικήσει την είσοδο στον μεγάλο τελικό που θα της εξασφάλιση και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Ο άλλος ημιτελικός είναι Ουγγαρία εναντίον της Σουηδίας.

Την Εθνική ομάδα αποτελούν οι
Μαρία Τζάλλα ( Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ)
 Κατερίνα Λορέντζου ( Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ)
Θεοδώρα Πασχαλίδου (Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ)
 Βασιλική Αγκο ( Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ)
Κωνσταντίνα Δρίβα( Α.Σ. ΌΜΗΡΟΣ)
Κατερίνα Μαρκαντωνάκη ( Α.Σ. ΌΜΗΡΟΣ)
Η Ομοσπονδιακή προπονήτρια είναι η  Μένη Κεσσανοπούλου.


Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου