Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Η ώρα του τελικού έφτασε


Η ώρα του τελικού έφτασε. Αύριο θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδος για το έτος 2014 στο ποδόσφαιρο τυφλών. Αντίπαλοι, ο Πυρσός Θεσσαλονίκης και Κεραυνός Αθηνών.

Στο γήπεδο της Μίκρας στην Θεσσαλονίκη, αύριο στις 12:00 το μεσημέρι θα διεξαχθεί ο τελικός ποδοσφαίρου τυφλών 5Χ5. Οι δυο ομάδες είναι οι και οι μόνοι ενεργοί σύλλογοι για το άθλημα στην χώρα μας. Η προϊστορία είναι υπέρ του Πυρσού Θεσσαλονίκης καθώς έχει κατακτήσει τα 5 πρωταθλήματα που έχουν πραγματοποιηθεί από το 2009 και έπειτα. Το περσινό αποτέλεσμα ήταν 2-0 (0-0 ημίχρονο).
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πυρσός Γιώργος Αμπατζής, Χαράλαμπος Τοκάτλιδης, Γιώργος Τοκατλίδης, Δήμος Ζάχαρος, Στράτος Χατζηαποστολίδης, Δημήτρης Φεϊμόγλου, Νίκος Μουζακίτης, Στέφανος Εφραϊμίδης, Θοδωρής Σιώτας, Πασχάλης Αμπατζής και οδηγός ο Δημήτρης Κουμγιουτζόπουλος.
Κεραυνός Χριστόφορος Κατσαμπάλης, Αγγελος Ασλανόγλου, Γιώργος Αλικανίωτης, Δημήτρης Αμπατζής, Γιώργος Κλουβάτος, Παναγιώτης Κόλλιας, Νίκος χαρίτος, Μπέκα Χμιαντασβίλι, Γιώργος Αλίγια, Παναγιώτης Στεφανίδης, οδηγός ο Γιάννης Σταυρίδης.
Διαιτητές του τελικού θα είναι οι Αλέξανδρος Καραϊωσήφ και ο Ηλίας Μάστορας.

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου