Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου απολογισμός τρίτης μερας


Τελείωσε και η Τρίτη ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος  που διεξάγεται στο Σουόνσι της Ουαλίας.

Σε ένα απόγευμα με αρκετή  βροχόπτωση που δυσκόλεψε όλες τις προσπαθείς των αθλητών που μπορεί  η σημερινή αγωνιστική ημέρα να μην είχαμε μετάλλιο, αλλά οι έλληνες αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έτυχαν αρκετά ατομικά ρεκόρ και πανελλήνια ρεκόρ.

Στο μεν πρώτο μέρος της ημέρας ο Γιώργος Καραμηνάς στο δίσκο για την F52 ο Γιώργος Καραμηνάς με 11.21μ κατέλαβε την πέμπτη θέση με πρωσοπικό ρεκόρ.

Στη σφαίρα ο Παύλος Τσιάτας (F34) κάνοντας έξι άκυρες προσπάθειες δεν πήρε κατάταξη.

Στο δεύτερο μέρος  της ημέρας αγωνίστηκαν οι:

Στο άλμα εις μήκος (Τ20) ο Ευάγγελος Κανναβός  με καλύτερη προσπάθεια στα 6.57μ  και γενικά έγκυρες σταθερές προσπάθειες πάνω από τα έξι μέτρα κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Ο Λουκάς Πρωτονοτάριος στα 200μ (Τ36) με  29.31 πραγματοποιώντας εκπληκτική κούρσα σημείωσε  πανελλήνιο ρεκόρ και κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Ο Λάζαρος Στεφανίδης στο ακόντιο (F37/38) με επίδοση 30.42μ. ένατος.

Στη σφαίρα (F36) ο Γιώργος Βαγιανόπουλος  πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ 11.40μ και κατέλαβε την έκτη θέση.

Ο Ιάσωνας Γαντές στα 200μ (Τ37) ξεκίνησε την κούρσα αλλά ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και εγκατέλειψε σχεδόν από τα πρώτα μέτρα. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό καθώς ο Ιάσωνας τρέχει και αύριο  στα 400μ.

Στη σφαιροβολία (F35) o Αντρέας Μόμτσος με 9.77μ κατέκτησε την όγδοη θέση με σταθερές έγκυρες προσπάθειες πάνω από τα 9μ.

Οι συμμετοχές της τέταρτης  μέρας:

Η Στέλλα Σμαραγδή μετά την επιτυχία και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 100μ (Τ47),θα διεκδικήσει άλλο ένα μετάλλιο με αξιώσεις στο άλμα εις μήκος. Η δεκαεξάχρονη αθλήτρια από την Χαλκίδα με 4.79μ καλύτερη φετινή επίδοση και ατομικό ρεκόρ έχει το δεύτερο καλύτερο άλμα από τις συναθλήτριες της.

Στο ακόντιο (F54) έχουμε διπλή ελληνική συμμετοχή από τους Μανώλη Στεφανουδάκη   με 27.85μ να μπαίνει στον αγώνα με την δεύτερη καλύτερη επίδοση και την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ο δεύτερος Έλληνας αθλητής είναι ο Αναστάσιος Τσιβιλής που με 18.61μ θα προσπαθήσει να πλασαριστεί όσο γίνεται πιο ψηλά.

Στο δίσκο  (F44) Ο Μιλτιάδης Κυριακίδης με 46.38.  καλύτερη φετινή επίδοση που αποτελεί και ατομικό ρεκόρ δείχνει ότι μπορεί να είναι στην πρώτη τριάδα.

Η Μαρία Σταματουλά στην κορίνα (F32/51) με  15.17μ με την πολυετή εμπειρία της θα προσπαθήσει να προσθέσει άλλο ένα μετάλλιο στο μεγάλο προσωπικό της παλμαρέ.

Στο  μεγάλο  άλμα  (Τ44) ο Χρήστος  Καπελλάς  με φετινή επίδοση στα 1.65μ είναι μέσα στην τριάδα των μεταλλίων.

Στο άλμα εις μήκος (Τ36) ο Αναστάσιος Πετρόπουλος με 5.16μ ατομικό ρεκόρ και φετινή επίδοση τον φέρνουν  στην πρώτη τριάδα.

Στη σφαιροβολία (F33) ο Ιωάννης Κατρανάς με 7.54μ ατομικό ρεκόρ θα κυνηγήσει να είναι στις πρώτες θέσεις.

Στην σφαίρα για την F46 ο Αλέξανδρος Μπέρμπερης με 11.37μ θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Στα 400μ (Τ37) ο Ιάσωνας Γαντές με 1:01.79 θα προσπαθήσει αρχικά να βελτίωση το ατομικό και το πανελλήνιο ρεκόρ.

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου