Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Π.Ο.Κ

Πολλα συγχαρητήρια αξίζουν στις Ελληνικές ομάδες που βρέθηκαν στο Βελιγράδι της Σερβίας για το Τσάμπιονς Λιγκ Κωφών!
Αποκορύφωμα αυτού, ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών, κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο, σαρώνοντας τα πάντα στο διάβα του, ενώ ακόμα και στον τελικό, ήταν ισοπεδωτικός, απέναντι στην περυσινή Πρωταθλήτρια Ευρώπης απο την Ισπανία, Ουέλβα!
Το τελικό 1-0 με πέναλτι, έστειλε στα ουράνια του παίκτες του Π.Ο.Κ οι οποίοι πανηγύρισαν έξαλλα ένα τρόπαιο που δίνει πολλές ελπίδες και καλό θα ήταν, κάποιοι στα ανώτερα κλιμάκια αυτής της χώρας να τα βλέπουν!
Όσον αφορά τον Αθλητικό Σύλλογο Κωφών Κρήτης ΜΙΝΩΑΣ, η πρώτη συμμετοχή, ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να μαζέψουν οι αθλητές του όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες για μελλοντική συμμετοχή στη διοργάνωση!
Η 10η θέση που κατέκτησαν οι Κρητικοί, ήταν το επιστέγασμα μιας σπουδαίας πορείας μετά τη περυσινή επιτυχία, όπου κατέκτησαν τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κωφών!
Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΘΕΡΜΑ και τις 2 ομάδες, που μας έκαναν όλους υπερήφανους και το τρόπαιο έρχεται στη χώρα μας!
- See more at: http://hafdeaf.gr/koupa-gia-ton-p-o-k-empeiries-gia-to-minoa/#sthash.AxMrQ0Jk.dpuf
O Παναθλητικός Όμιλος Κωφών, κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο, σαρώνοντας τα πάντα στο διάβα του, ενώ ακόμα και στον τελικό, ήταν ισοπεδωτικός, απέναντι στην περυσινή Πρωταθλήτρια Ευρώπης απο την Ισπανία, Ουέλβα.


Το τελικό 1-0 με πέναλτι, έστειλε στα ουράνια του παίκτες του Π.Ο.Κ οι οποίοι πανηγύρισαν έξαλλα ένα τρόπαιο που δίνει πολλές ελπίδες και καλό θα ήταν, κάποιοι στα ανώτερα κλιμάκια αυτής της χώρας να τα βλέπουν.

Όσον αφορά τον Αθλητικό Σύλλογο Κωφών Κρήτης ΜΙΝΩΑΣ, ήταν μια πολύ επιτυχημένη παρουσία καθώς στην παρθενική του εμφάνιση κατέλαβε την  10η θέση.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο μπορείτε να δείτε μέσα από την σελίδα του Π.Ο.Κ 


Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου