Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

1ο Ανοιχτό Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης
Το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ διοργανώνει την Κυριακή 27 Απριλίου 2014 το 1ο Ανοιχτό Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ατόμων με Κινητικές Αναπηρίες στις εγκαταστάσεις της Τοπικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α Δυτικής Ελλάδος στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο (Αίθουσα STAG)

Στο τουρνουά μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές και άτομα με κινητικές αναπηρίες που θέλουν να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και είναι ανοιχτό για το κοινό.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 22 Απριλίου   είτε τηλεφωνικά στο 2615 005226, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@hephaestus-sc.gr

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία θα περιλαμβάνει  τους αθλητές σε αμαξίδιο και η δεύτερη τους αθλητές που μπορούν να αγωνισθούν όρθιοι. Δεν θα υπάρχει διαχωρισμός τόσο σε σχέση με το φύλλο των αθλητών (άνδρες-γυναίκες) ούτε σε σχέση με την ηλικία τους. Το ταμπλό του τουρνουά θα δημιουργηθεί μετά την ολοκλήρωση των συμμετοχών και σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. Στόχος του τουρνουά αποτελεί κάθε αθλητής να δώσει τουλάχιστον τρείς αγώνες στην Προκριματική Φάση και από εκεί και πέρα να προκύψουν οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στους αγώνες της Τελικής Φάσης.

Πρόγραμμα Τουρνουά :
9:00 έως 9:30 πμ : Εγγραφή αθλητών
9:30 πμ έως 3:30 μμ : Αγωνιστικό Πρόγραμμα
3:30 μμ : ΑπονομέςΣας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου