Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 2014



To Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 2014 της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες διεξάγεται το Σάββατο 1 Μαρτίου στην αίθουσα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Με την συμμετοχή 31 ανδρών και 5 γυναικών από 10 σωματεία από όλη την Ελλάδα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον. 
Τα δέκα σωματεία που συμμετέχουν είναι: Σ.Π.Ε.ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΕΤΟΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ΛΙΜΝΑΙΟΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ, ΉΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΠΑΣΚΑ, ΑΡΓΩ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ και ΑΙΓΕΣ.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθούν περίπου στις 16.30 του Σαββάτου με τις απονομές του Πρωταθλήματος.
Ο γενικός γραμματέας της  ΕΑΟΜ - ΑμεΑ Κώστας Σιάχος και βετεράνος αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης δηλώνει για τους στόχους του πανελληνίου πρωταθλήματος:
«Σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές  ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυξητικός. Αυτό είναι το πρώτο θετικό σημείο. Από την άλλη η συνεργασία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Πολυχρόνη Πολίτση στόχο έχει την ανάπτυξη σε όλη την Ελλάδα και επιπλέον να  μπορέσουμε  να ενθαρρύνουμε και τα άτομα σε αμαξίδιο  να συμμετάσχουν σε αριθμό ανάλογο των υπόλοιπων ατόμων με αναπηρία»

Ακολουθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα και οι συμμετοχές.

eaom-amea.gr
 Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου