Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

"Η διασκέδαση είναι για όλους"



Με σύνθημα "Η διασκέδαση είναι για όλους" συνεχίζουμε το κοινωνικό μας πρόγραμμα όπου θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη η εκδήλωση Wheelchair in Motion, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου «Κονταξοπούλειο».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η διασκέδαση, η οποία επιτυγχάνεται με το παιχνίδι δράσης Laser Tag, ένα ΑμεΑ friendly παιχνίδι, η πρωτοτυπία του οποίου έγκειται στο γεγονός ότι παίζεται από όλους• χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων και μη. Είναι γρήγορο, ομαδικό, περιλαμβάνει εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας και απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, με ή χωρίς αναπηρία.

Με την υποστήριξη του kinesiotherapy.gr, του «the REalHABILITATION team» και του εκπαιδευτικού προγράμματος «Μύες εν δράσει», ο δημιουργός του οποίου Βαγγέλης Κονταξάκης, PhD, θα αναλάβει την ενημέρωση του κοινού σε θέματα αναπηρίας και προσβασιμότητας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση αποτελεί πρωτοβουλία του ομίλου εταιριών προϊόντων υγείας κι αποκατάστασης ΑLLMED, σε συνεργασία με την Battlefield Live Hellas και τη JP Productions, αρμόδια για την οργάνωση της παραγωγής.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ΑμεΑ στον αθλητισμό και την ψυχαγωγία, αλλά και η αναβίωση των συναισθημάτων αισιοδοξίας και δύναμης που άφησε στους συμμετέχοντες η προηγούμενη διοργάνωση.

Χορηγοί:
Σούπερ Μάρκετ Μασούτης
Cafe Bar Focus
Casa Athleta Fitness Club

Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης: 10.30π.μ.
Επικοινωνία / Πληροφορίες: +30 6943 524285
Με την υποστήριξη του Δήμου Ωραιοκάστρου

*ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ - Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ωραιοκάστρου: Θεσσαλονίκης & Βύρωνα Α., Ωραιόκαστρο, 57013, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, τηλ. 2310694348

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί από την πρώτη εκδήλωση  στην συμπρωτεύουσα:


Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου