Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΦΛΩΝ ΗΦΑΙΣΤΟΣ



Εγκρίθηκαν οι μετεγγραφές απο την Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ για το 2014. 
 
Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ έχει την τιμή να ανακοινώσει τις μετεγγραφές πρωτοκλασσάτων αθλητών και αθλητριών οι οποίοι θα ενισχύσουν τα τμήματα του συλλόγου, με προεξέχουσα της τρις  Παραολυμπιονική Παρασκευής Καντζά, η οποία ήταν τρίτη στους Παραολυμπιακούς της Αθήνας, έβδομη στο Πεκίνο και το Λονδίνο, αργυρή στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα του Κρίστσερτς (2011) και της Λυών (2013) καθώς και χρυσή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σταντσκανάλ το 2012. 
 
 Στον Ήφαιστο επίσης θα  συνεχίσουν την καριέρα τους οι Ηλίας Τζήμκας και Γιώργος Ντότας, βασικά στελέχη των Πειρατών (και της προεθνικής ομάδας ο πρώτος) μέχρι πρότινος στο Γκόμπολ.
 
 Στην αντίπερα όχθη, στην ομάδα του Πυρσού θα συνεχίσει την αθλητική του καριέρα ο Σωτήρης Μιχαλόπουλος, ενώ ο Γιώργος Γκουτζαμάνης στους Πειρατές. 
 
Ο Βασίλης Πραγαλός, κάτοικος Αθήνας πλέον θα συνεχίσει στον Όμηρο ενώ η δραμινιά πρωταθλήτρια του στίβου Ελένη Τσεντεμεϊδου, θα συνεχίσει στο νεοσύστατο σύλλογο Αγωνιστές Δράμας. 
 
Ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές οι οποίοι αποχωρούν για την μέχρι σήμερα προσφορά τους στον Α.Σ.Τ. ΗΦΑΙΣΤΟ και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τις νέες τους ομάδες.

 ¨ΗΦΑΙΣΤΟΣ¨

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου