Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Με εκτός έδρας νίκη 3,5 – 2,5 επί του Σ.Μ.Α. Καισαριανής ολοκλήρωσε το Διασυλλογικό Κύπελλο Σκακιού «Μπίκου» 2013 ο Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης.




Με νίκη 3,5 – 2,5 σε εκτός έδρας αγώνα επί του αξιόμαχου Σ.Μ.Α. Καισαριανής ολοκλήρωσε ο Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης τους αγώνες του στο Διασυλλογικό Κύπελλο Σκακιού «Μπίκου» 2013. Τις νίκες για τον Πήγασο πέτυχαν μετά από όμορφες σκακιστικές παρτίδες οι Σ. Δοκιμάκης, Γ. Γλύπτης και Γ. Παλαιολόγος, ενώ ο Αντ. Παλαιολόγος απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι με τη νίκη του αυτή ο Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης κατέκτησε τελικά καλή θέση στη τελική βαθμολογία του Διασυλλογικού Κυπέλλου «Μπίκου».

Με δύο νίκες στους ισάριθμους δύο πρώτους αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος Σκακιού Τυφλών 2013 ξεκίνησαν στον Αστέρα Βουλιαγμένης οι πρωταθλητές του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασου Κυψέλης Δημήτρης Ντόβας και Αλέξης Μανάγιας. Η πρωταθλήτριά μας Αθηνά Λιβανοπούλου ξεκίνησε με μια νίκη και μια ήττα στο δεύτερο αγώνα από ισχυρό άνδρα σκακιστή, καθώς οι αγώνες διεξάγονται με το ελβετικό σύστημα με συμμετοχή όλων των σκακιστών και σκακιστριών σε όλους τους γύρους του πρωταθλήματος και η κατάταξη κατά Κατηγορία (Ανδρών και Γυναικών) γίνεται μετά την λήξη και του τελευταίου γύρου.

Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου