Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Στα πλαίσια ανάπτυξης του wheelchair tennis


Η εθνική αθλητική ομοσπονδία Ατόμων με  Αναπηρία στα πλαίσια ανάπτυξης του αθλήματος του Τένις με αμαξίδιο ενημερώνει τους αθλητικούς συλλόγους  αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους για την δυνατότητα αγοράς αγωνιστικού αμαξιδίου από τον τομέα ανάπτυξης της ITF.

Τονίζεται  ότι η δυνατότητα αγοράς γίνεται και με άμεση επικοινωνία του ενδιαφερόμενου σωματείου ή αθλητή με την ITF, ωστόσο σε συνέχεια αλληλογραφίας ο αθλητής με το Motivation sports wheelchair, τον ενημέρωσαν ότι η τιμή θα είναι καλύτερη εάν ο αθλητικός φορέας( ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ) κάνει μαζική παραγγελία.

Η τιμή μιας παραγγελίας (ένα καρότσι) ανέρχεται στα 480ε χωρίς τους φόρους και διαμορφώνεται σύμφωνα με τον αριθμό των αμαξάδων που θα παραγγελθούν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ δεν έχει κανένα οικονομικό συμφέρον από αυτήν την ενεργεία και γίνεται για τους σκοπούς ανάπτυξης του αθλήματος.


Όποιος ενδιαφέρεται είτε σωματείο, αθλητής η προπονητής  να επικοινωνήσει με την αθλητική ομοσπονδία για περισσότερες πληροφορίες στο Τηλ: 0030-210.68.21.679.

eaom-amea.gr
Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου