Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Champions League Κωφών - Αποτελέσματα 1ης μέρας

Ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο Champions League Κωφών που διεξάγεται στο Βελιγράδι της Σερβίας (4 έως 9/6),   ο Αθλητικός Σύλλογος Κωφών Κρήτης «ΜΙΝΩΑΣ», και ο Παναθλητικός όμιλος κωφών Αθήνας.

Στη χθεσινή πρώτη μέρα (5/6) οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις δυο ελληνικές ομάδες ξεκίνησαν νικηφόρα τόσο Α.Ο.Κ.ΜΙΝΩΑΣ όσο και για τον Παναθλητικό όμιλο κωφών Αθήνα και τους βρίσκει στην δεύτερη θέση των ομίλων τους.

Α  Όμιλος

1. Istanbul SEFAKOY (Τουρκία) 3νικες  και 9 βαθμούς
2.  Α.Σ.Κ.Κ ΜΙΝΩΑΣ     2 αγώνες 1 νίκη 1 ήττα  3βαθμους          
3. St. John (Αγγλία) 1 νίκη 1 ήττα  3 βαθμούς
4. FC Alania Vladikavkaz (Ρωσία), 3 ήττες 0 βαθμούς

Δ Όμιλος

1. G.S.V Karlsruhe (Γερμανία) 1 νίκη 3 βαθμούς
2. Π.Ο.Κ  Αθηνών 1 νίκη 3 βαθμούς
3. F.C Taifun Moscow (Ρωσία) 1 ήττα 0 βαθμούς
4. S.S.C Budapest (Ρουμανία) 1 ήττα 0 βαθμούς

Αναλυτικά ο Α.Σ.Κ.Κ ΜΙΝΩΑΣ    στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο και αήττητη  του ομίλου του Istanbul SEFAKOY  από την Τουρκία προσπάθησε άλλα δεν τα κατάφερε και έχασε με σκορ 4-0, ίσως γιατί ήταν και το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του στο θεσμό. Στο δεύτερο παιχνίδι ο ΜΙΝΩΑΣ κέρδισε 3-0  F.K ALANIA V από την Ρωσία και έτσι βρίσκεται στην δεύτερη θέση με καλύτερη διαφορά τερμάτων -1 σε σχέση με την τρίτη  St. John από την Αγγλία που έχει -3 τέρματα. Ο τελευταίος αγώνας του ομίλου για την ομάδα της Κρήτης είναι απέναντι στην St. John  από την Αγγλία που θα κρίνει και πια ομάδα θα συνεχίσει στους 8 Champions League, η ελληνική ομάδα περνά  με νίκη άλλα και ισοπαλία.

Ο Π.Ο.Κ Αθηνών κέρδισε την πρωταθλήτρια Ρωσίας F.C. Taifun Moscow με σκορ 2-0 και σήμερα παίζει τους άλλους δυο αγώνες του ομίλου του με τις S.S.C. Budapest από την Ρουμανία και G.S.V. Karlsruhe από την γερμάνια, με μια νίκη ο Π.Ο.Κ είναι στους 8 Champions League.


Οι ομάδες που συμμετέχουν στην διοργάνωση είναι: G.S.G Stuttgart (Γερμανία), Sordos De Huelva (Ισπανία), Fulham D.F.C (Αγγλία), Istanbul SEFAKOY (Τουρκία), S.S.C Budapest (Ρουμανία), S.S.S Milano (Ιταλία), Παναθλητικός Όμιλος Κωφών (Ελλάδα), A.S.S Lyon (Γαλλία), D.F.C St. John (Αγγλία), G.S.V Karlsruhe (Γερμανία), A.S.L.S Nancy (Γαλλία), F.C Taifun Moscow (Ρωσία), F.K.G Olimpija Belgrade (Σερβία), Α.Σ.Κ.Κ ΜΙΝΩΑΣ (Ελλάδα), Mazowsze Warszaw (Πολωνία), FC Alania Vladikavkaz (Ρωσία).

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου