Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Παγκόσμιο πρωτάθλημα τένις με αμαξίδιο



Με νίκη τερμάτισε η εθνική μας ομάδα στο τένις με αμαξίδιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τένις  στην Ολλανδία (26/5-1/6) στην πόλη του Άλφεν αν ντεν Ράιν.

Στον τελευταίο αγώνα της κέρδισε την Ρουμανία με 2-1 νίκες καθώς στο μονό ο Στέφανος Διαμαντής κατέκτησε το ροζ φύλο αγώνος άλλα  και το διπλό με τον έτερο έλληνα αθλητή Επαμεινώνδα Σταμάτη και κατέκτησαν την 11 θέση στο δεύτερο γκρουπ MG2 .  

Οι Έλληνες αθλητές έδωσαν σημαντικούς αγώνες με δύσκολους αντίπαλους και έχασαν νίκες σε λεπτομέρειες.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κόντος δήλωσε χαρακτηριστικά ‘’ Μπράβο στα παιδιά τα έδωσαν όλα. Ήταν μια εβδομάδα γεμάτη αγώνες κ εμπειρίες που μόνο καλύτερους θα τους κάνει’’.
  Αξίζει να σημειωθεί η απουσία του Γιώργου Λαζαρίδη από το παγκόσμιο πρωτάθλημα καθώς την τελευταία στιγμή ένας τραυματισμός του δεν του επέτρεψε να ακολουθητέε την αποστολή κάτι που φάνηκε να στοιχίζει για την κατάκτηση υψηλότερης βαθμολογικής θέσης.



Το παγκόσμιο πρωτάθλημα στις γυναίκες το κατέκτησαν οι ολλανδέζες, στους άντρες και στο πρώτο γκρουπ οι Γάλλοι και σε αυτό που συμμετέχει και το εθνικό μας συγκρότημα οι βέλγοι. Στα junior  για πρώτη φορά στην ιστορία της το κατέκτησε η Ρωσία. Στην κατηγορία των τετραπληγιών νικήτρια χώρα αναδείχτηκε η Αγγλία.
Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου