Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ο Στέφανος Διαμαντής στο ΄'Lithouanian Open 2014'

Στα πλαίσια του σεμιναρίου ενημέρωσης και ανάπτυξης που διοργανώνει η εθνική αθλητική ομοσπονδία ατόμων με αναπηρία είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Έλληνα πρωταθλητή στο τένις με αμαξίδιο Στέφανο Διαμαντή  που αύριο αναχωρεί για την Λιθουανία και το διεθνές τουρνουά Lithouanian Open 2014, τελευταίο σταθμό πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα τένις με την εθνική μας ομάδα στην Ολλανδία.

Ο Στέφανος μας ανέφερε χαρακτηριστικά:

‘’Έχοντας "γεμίσει μπαταρίες" απ' το κύπελλο  που κατέκτησα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, πριν συμπληρωθεί ένας μήνας, επόμενος σταθμός Λιθουανία!

Στο Lithouanian Open 2014 που θα διεξαχθεί  8-11 Μαΐου στη Λιθουανία, ελπίζω σε ένα ακόμη κύπελλο, που, αν όλα πάνε καλά, θα' ναι και το 4ο μέσα στο τελευταίο δίμηνο.



Στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στα τέλη Μαΐου στο Άμστερνταμ και προσπαθώντας να ανέβω και στην παγκόσμια κατάταξη, συνεχίζω τις προπονήσεις σε γυμναστήριο και γήπεδο και λαμβάνω μέρος σε όσες περισσότερες διοργανώσεις μπορώ.

Μια ακόμη καλή συνάντηση των τελευταίων ημερών που με γέμισε ενέργεια, το τουρνουά Intersport Tennis Open στο Tennis Club Φιλοθέης στις 24 Απριλίου, όπου αγωνίστηκα απέναντι σε αρτιμελείς παίκτες και πραγματικά αναδείξαμε την ομορφιά του αθλητισμού.

Έχοντας πάντα δίπλα μου τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Κόντο, τον γυμναστή μου Γιώργο Βαβέτση και το γυμναστήριο Biofit καθώς και τον φυσιοθεραπευτή μου Κωνσταντίνο Γεωργιλάκη, ελπίζω σε καλύτερες μέρες τόσο στην προσωπική μου αθλητική καριέρα αλλά και στον αθλητισμό γενικότερα.

Για άλλη μια φορά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω σαν  sports.amea για τη στήριξή και την ανάδειξη της προσπάθειας όλων των αθλητών με αναπηρία.  Γιατί εξακολουθεί η σελίδα σας   να παραμένει  ο μοναδικός υποστηρικτής των προσπαθειών μας . ‘’

Στέφανε σε ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τα όμορφα λόγια σου…  το  sports.amea θα έχει συνεχή ενημέρωση των αποτελεσμάτων σου στο τουρνουά.


Καλή επιτυχία και  σου ευχόμαστε οι κούπες σου στο τέλος να είναι τόσες που να μην τις  θυμάσαι στον απολογισμό της χρονιάς.

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου