Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο επιμόρφωσης και γνωριμίας για το τένις με αμαξίδιο


Πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο επιμόρφωσης για το τένις με αμαξίδιο που οργάνωσε η εθνική αθλητική ομοσπονδία ατόμων με αναπηρία (ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ) σε συνεργασία με την Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF). Το διήμερο σεμινάριο (6-7/5)  πραγματοποιήθηκε στις ολυμπιακές αθλητικές εγκαταστάσεις αντισφαίρισης στο Μαρούσι και παρουσιαστικά από την  εκπρόσωπο για την ανάπτυξη της ITF Suzie Dyrbus.


Αρκετοί  ήταν αυτοί λοιπόν που παρακολουθήσαν και γνώρισαν το τένις σε αμαξίδιο τόσο σε θεωρητικό  και σε πρακτικό επίπεδο, καθώς οι προπονητές, φοιτητές αλλά και οι νέοι αθλητές είχαν την δυνατότητα μετά το τέλος της κάθε θεωρητικής ενότητας να βγουν στο γήπεδο και να εφαρμόσουν όσα έκαναν στην θεωρία.


Η εισηγήτρια Suzie Dyrbus αναγνώρισε το ζήλο τον συμμετεχόντων και όπως μας είπε χαρακτηριστικά ‘’μπορεί πλέων να καταλάβει γιατί το τένις με αμαξίδιο στην χωρά μας αναπτύσσετε και γνωρίζει επιτυχίες στο διεθνές επίπεδο,  τόσο σαν  εθνική  ομάδα (δεύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 2013),  όσο και στο ατομικό επίπεδο  των αθλητών μας’’.


Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κόντος  που βρέθηκε και αυτός για να παρακολουθήσει, αλλά κυρίως να βοηθήσει στην παρουσίαση  του σεμιναρίου  τις δυο μέρες στο Ο.Α.Κ.Α, δήλωσε ικανοποίηση για την άνθηση του αθλήματος.



Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και πραγματικά είναι άξιο αναφοράς είναι όταν ρωτήσαμε την εκπρόσωπο και διοργανώτρια  ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ Σοφία Καπάνταη  για  το αν περίμεναν τέτοια απήχηση  και συμμετοχή?  η απάντηση ήταν  ‘’μας ικανοποιεί αυτή η συμμετοχή, αλλά πραγματικά ακόμα και ένα άτομο να ερχόταν για  να γνωρίσει το άθλημα,  την ιδία ικανοποίηση θα νιώθαμε’’ . 

































Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου