Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Αναχώρησε η εθνική ομάδα τένις με αμαξίδιο


Αναχώρησε σήμερα η Εθνική ομάδα τένις με αμαξίδιο για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τένις που θα διεξαχθεί 26 Μαιου-1 Ιουνίου, στην Ολλανδία και στην πόλη του Άλφεν αν ντεν Ράιν .
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρεθεί στο δεύτερο γκρούπ MG2,όπου μαζί με την Ελλάδα θα αγωνιστούν, Βέλγιο, Καναδά, Ελβετία, Ιταλία, Ισπανία, Μαλαισία, Σρι Λάνκα, Γερμανία, Μαρόκο και Νιγηρία. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα (25/5) μαζί με την τελετή έναρξης.

Η ομάδα θα επιδιώξει να κάνει την υπέρβαση και αυτή την χρονιά, αφού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013  κατέκτησε την δεύτερη θέση και διεκδίκησε την άνοδο της στο πρώτο γκρουπ στα μπαράζ απέναντι στις Η.Π.Α.

 Η αποστολή αποτελείτε από τους Στέφανο Διαμαντή, Επαμεινώνδα Σταμάτη και τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Κόντο.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης σε μια απρόσμενη εξέλιξη της τελευταίας στιγμής λόγο τραυματισμού δεν θα ακολουθήσει την αποστολή.
Αυτή την τροπή  την απεύχονταν όλοι και περίμεναν μέχρι το παρά πέντε  ο καλαματιανός αθλητής να ακολουθήσει και να βοηθήσει την ελληνική αποστολή με την εμπειρία του αλλά κυρίως την  ηρεμία που δίνει στην ομάδα. Ο Λαζαρίδης στην χθεσινή του επανεξέταση δεν πείρε το οκ από τον θεράποντα ιατρό του και έτσι δεν θα βρεθεί στο παγκόσμιο κύπελλο.


Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου