Τρίτη 20 Μαΐου 2014

«Παρατρίαθλον 2014»


Το Σάββατο 17 Μαΐου στη Ρόδο διεξήχθη από τον σύλλογο τριάθλου “Απόλλων Ρόδου”, σε συνεργασία πάντα με τον “ΔΟΠΑΡ”, τον σύλλογο “ΑΜΕΑ” και τον “Ροδιακό Οργανισμό Αγώνων Νήσων”,  το “Ρόδος Παρατρίαθλον 2014”.

Στον αγώνα συμμετείχαν μερικοί από τους κορυφαίους αθλητές Παγκοσμίως. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν αφιερωμένος σε μια μικρή, την Ελπίδα. Ένα κοριτσάκι 3 ετών που δίνει τον δικό της αγώνα για τη ζωή. Εμπνευστής και οργανωτής αυτής της προσπάθειας ήταν ο Νίκος Μούνδρος που έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του να διοργανώσει έναν αγώνα στο άθλημα που τον έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια και δεν είναι άλλο από το τρίαθλο. Αντιμέτωποι του στη γραμμή εκκίνησης βρέθηκαν ακόμη έξι παρατριαθλητές με διεθνείς διακρίσεις σε αγώνες τριάθλου.


Πρώτος το νήμα του τερματισμού έκοψε ο Brumpy Matty σε χρόνο 1:13:06, με δεύτερο να ακολουθεί τον Keith Davis σε χρόνο 1:14:15 και τρίτος τον Fowler Jason με χρόνο 1:15:57. Ακολούθως τερμάτισαν ο Welsh Alex με χρόνο 1:16:20, ο Hollonbeck Scot με χρόνο 1:31:34 και ο Bailey David με χρόνο 1:42:40.  Τελευταίος και κατασυγκινημένος με τον καθόλου ευκαταφρόνητο χρόνο της 1 ώρας 46 λεπτών και 42 δευτερολέπτων τερμάτισε ο δικός παρατριαθλητής Μούνδρος Νικόλαος που αποθεώθηκε από όλο τον κόσμο που βρέθηκε εκεί να παρακολουθήσει την υπέροχη αυτή προσπάθεια.

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου