Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Τέταρτη θέση το ομαδικό BC3


Την τέταρτη θέση κατέλαβε η εθνική ομάδα Μπότσια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καθώς στο μικρό τελικό έχασε από την Πορτογαλία με σκορ 5-2. Η ομάδα με τους Γρηγόρη Πολυχρονίδη , Αλκιβιάδη Λέκα  και Νικόλαο  Πανανό στα ημιτελικα αντιμετωπισαν την Μεγάλη βρετανια και σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέριες έχασαν με σκορ 3-2 και έτσι αγωνίστηκαν στο μικρό τελικό με την Πορτογαλία. Εκεί οι πορτογάλοι με στρατηγική κατάφεραν να εγκλωβίσουν την ελληνική ομάδα και επικράτησαν με σκορ 5-2 που οδήγησε την ελληνική ομάδα στην τέταρτη θέση. Στον μεγάλο τελικό η Κορέα επικράτησε της Μεγάλης Βρετανίας με σκορ 6-1 και κατέκτησε την πρώτη θέση.

Στην τρίτη αγωνιστική ημέρα πραγματοποιήθηκαν και παιχνίδια των ομίλων σε ατομικό επίπεδο και για τις τέσσερις κατηγορίες. Οι έλληνες αθλητές που συμμετείχαν ήταν:

Για την κατηγορία BC1 και τον πρώτο όμιλο όπου συμμετέχει ο Δημήτρης Κυριακίδης είχε απολογισμό 1 νίκη με σκορ 4-1  απέναντι στον Σλοβάκο Λουκας Μπάλαζι και μία ήττα από τον βρετανό Ντέιβιντ Σμίθ με 11-1. Αύριο θα αντιμετώπιση το Κάμ Γούονγκ από το Χόνγκ Κόνγκ όπου θα κρίνει και την θέση πρόκρισης.

Στην ίδια κατηγορία ο Παναγιώτης Σουλάνης στον πέμπτο όμιλο κέρδισε τον Μέι Λόνγκ από το Χόνγκ Κονγκ με σκορ 6-2. Οι υπόλοιποι του ομίλου είναι δύο ολλανδοί ο Ντάνιελ Πέρεζ  και Μπάρεντ Ντρόστ.

Για την κατηγορία BC2 στον όμιλο 15 ο Χρήστος Γαλαίος αγωνιστικέ απέναντι στον Σλοβάκο Ρόμπερτ Μέζικ και με σκορ 1-6 γνώρισε την πρώτη ήττα. Αύριο  θα αντιμετώπιση τον Γίν Χόκ από το Χονγκ Κόνγκ όπου και θα κριθεί η πρόκριση.

Ο Αλέξανδρος Παπαδάκης που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία αλλά στον 10 όμιλο, θα αγωνιστεί αύριο με αντιπάλους τον Ταϊλανδό Γουάτσαρτον Βόνγκάσα και τον Βραζιλιάνο Λουίζ Ροντρίγκεζ.
Για την Κατηγορία BC3 οι έλληνες αθλητές ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης κέρδισε στον πρώτο του αγώνα με 11-1 τον Καναδό Έρικ Μπουσίρε και αύριο θα αντιμετωπίσει τον Αυστριακό Ντάνιελ Μισέλ για την πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου.

Για την ίδια κατηγορία και τον όμιλο 11 ο Αλκιβιάδης Λέκας αγωνίστηκε με τον Βέλγο Πίτερ Κλισέν και έχασε με σκορ 19-0. Αύριο την τέταρτη αγωνιστική ημέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος θα αντιμετώπιση για την πρόκριση τον Καναδό Μπρούνο Καρνέ.

Ο Νικόλαος Πανανός ο τρίτος Έλληνας αθλητής που συμμετέχει στην κατηγορία BC3 για τον 15 όμιλο με αντιπάλους τον Βραζιλιάνο Αντόνιο Λεμέ και τον Ταϊλανδό Τάινμαρτ Σαρατανούτα και θα αγωνιστεί αύριο. 

Για την BC4 o Παναγιώτης Κατσώνης αγωνίζεται στον τρίτο  όμιλο και απέναντι στον Γάν Λό από Χονγκ Κονγκ γνώρισε την ήττα με σκορ 13-0. Αύριο θα αντιμετωπίσει τους Μαρσέλο Σάντος από την Βραζιλία και τον Σλοβάκο Μάρτιν Στρεχάρσκι.

Ο Βασίλη Νίκο για τον όγδοο  όμιλο αντιμετώπισε τον Σλοβάκο Σάμουελ Άντρέτσικ. Στον ίδιο όμιλο συμμετέχουν οι Εουσίντες από την Κολομβία και Γουίνγκ Λενγκ από το Χονγκ Κονγκ.


Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου