Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Με στόχο την ανάπτυξη του Μπιτς – Βόλεϊ Κωφών

Τη Τρίτη 18 Απριλίου, στις 17:30 στο γήπεδο Βόλεϊ στο Τμημα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) στη Δάφνη, θα γίνει η πρώτη γνωριμία με την Ομοσπονδιακή προπονήτρια Βόλεϊ-Μπιτς Βόλεϊ, κα Δήμητρα Λυκογιάννη, ενώ παράλληλα, αφού συγκεντρωθούν όλοι οι αθλητές, θα γίνει και η πρώτη προπόνηση.
Επίσης, θα υπάρξει και η απαραίτητη ενημέρωση για το προγραμματισμό των υπόλοιπων προπονήσεων, μέχρι τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς-Βόλεϊ Κωφών τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.
Οι παραπάνω ενεργειες, συμφωνήθηκαν κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο του τμήματος Μπιτς Βόλεϊ, κυρίου Ράμπια Δημήτρη αλλά και της νέας Ομοσπονδιακής προπονήτριας.
Πιστός σε όσα προανήγγειλε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας, κύριος Ιωάννης Στουφής, οτι δε θα σταματήσουμε την ανάπτυξη ακόμα κι αν κάποιοι μας βάζουν εμπόδια. Μοναδικός στόχος, λοιπόν, των παραπάνω ενεργειών, είναι η ανάπτυξη του Βόλεϊ αλλά και του Μπίτς-Βόλεϊ Κωφών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών.
Όλοι οι αθλητές των σωματείων που ενδιαφέρονται για τα συγκεκριμένα αθλήματα, ας απευθυνθούν στους υπεύθυνους των Συλλόγων τους για περισσότερες πληροφορίες.

hafdeaf.gr

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου