Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

6 μετάλλια απο Α.Σ. ΑμεΑ ΑΕΤΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


6 μετάλλια απο Α.Σ. ΑμεΑ ΑΕΤΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες ΑΕΤΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ συμμετείχε στους πανελλήνιους αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑμεΑ στις 1/3/2014 με 8 αθλητές, συγκέντρωσε συνολικά 6 μετάλλια (1 χρυσό, 2 ασημένια και 3 χάλκινα) και κατέκτησ την 2η θέση στο σύνολο μεταλλίων ανάμεσα σε 9 σωματεία ΑμεΑ από όλη την Ελλάδα.
Πρόκειται για την μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και αρωγός σε αυτή την προσπάθεια ήταν τα Ελληνικά Πετρέλαια τα οποία χρηματοδότησαν τον ρουχισμό και την αποστολή της ομάδος.

Η αποστολή του συλλόγου ήταν:
ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
1 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Χάλκινο Μετάλλιο, Κατηγορία ΤΤ11
2 ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΘΕΟΔΩΣΗΣ Αργυρό Μετάλλιο, Κατηγορία ΤΤ9
3 ΝΙΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Χάλκινο Μετάλλιο, Κατηγορία ΤΤ11
4 ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ Αργυρό Μετάλλιο, Κατηγορία ΤΤ11
5 ΜΩΡΑΪΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ Χρυσό Μετάλλιο, Κατηγορία ΤΤ11
6 ΣΤΑΘΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Χάλκινο Μετάλλιο, Κατηγορία ΤΤ11
7 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 5η Θέση, Κατηγορία ΤΤ11
8 ΚΟΛΑΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 5η Θέση, Κατηγορία ΤΤ11
9 ΡΕΖΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Την Τρίτη 18/3/2013 στις 19.00 στο προπονητήριο του συλλόγου θα γίνει η γιορτή του τμήματος ως επιστέγασμα των προσπαθειών των παιδιών και των επιτυχιών τους. Οι Αετοί Θεσσαλονίκης είναι ένα αθλητικό σωματείο για άτομα με αναπηρίες που λειτουργεί από το 2006. Σκοπός του σωματείου μας είναι η συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία σε αθλητικές δραστηριότητες αλλά και η κοινωνική τους ένταξη μέσω αυτού.

Οι στόχοι του σωματείου είναι κατά βάση κοινωνικοί και κατά επέκταση αθλητικοί. Για το λόγο αυτό και προσπαθούμε παράλληλα με τις αθλητικές δραστηριότητες να υλοποιούμε και κοινωνικά προγράμματα, όπως ανακύκλωσης, τράπεζας ρούχων κ.α. (περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site του συλλόγου).

Στο σωματείο μας λειτουργούν 5 τμήματα (1 καλαθοσφαίρισης, 2 στίβου, 1 επιτραπέζιας αντισφαίρισης και 1 κολύμβησης). Απασχολούνται σε σταθερή βάση 3 προπονητές και περιστασιακά 3 συνοδοί ΑμεΑ και 1 ψυχολόγος. Τα αθλούμενα μέλη αυτήν την στιγμή είναι περίπου 70 ηλικίας από 12 έως 35 ετών.


 newsitamea.gr
Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου