Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ημερίδα Ενημέρωσης Νέων Κανονισμών Goalball 2014-2017 στην Θεσσαλονίκη



 Με ανακοίνωσή της η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, ανέβαλλε την προγραμματισμένη για το Σάββατο 22/02/2014 Ημερίδα ενημέρωσης στους νέους κανονισμούς Goalball. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Α' Γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2014, το οποίο θα προκηρυχθεί σύντομα.


 Ημερίδα ενημέρωσης για τις τροποποιήσεις και τις αλλάγές στον κανονισμό του Goalball (Παραολυμπιακό άθλημα ατόμων με προβλήματα όρασης), διοργανώνει η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες - ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη.

 Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους εν ενεργεία Έλληνες Διεθνείς και Εθνικούς Διαιτητές/Κριτές του αθλήματος και τους προπονητές των ομάδων. Περιλαμβάνει θεωρητικό μέρος στο Ξενοδοχείο Golden Star στην Περαία και πρακτικό μέρος στο Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού (ΚΑΠΠΑ 2000) με τη συμμετοχή των ομάδων της Θεσσαλονίκης.
 Οι νέες τροποποιήσεις είναι ήδη σε ισχύ από το την αρχή του έτους και θα ισχύουν για την τετραετία 2014-2017. Οι συνεχείς αλλαγές στους κανονισμούς αποτελούν ένδειξη για την συνεχή βελτίωση και  ανάπτυξη του αθλήματος. 

Εν Σώματι Υγιεί 

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου