Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013

ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΞΕΚΗΝΑ ΤΟ 6ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΞΕΚΗΝΑ ΤΟ 6ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΡΥΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!!!
ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ...........
ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ!!!!!!!!

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ.......... ΑΠΟ ΤΗΣ 16.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΡΥΣΙΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΙΝΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Ε.Ο ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΗΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΣ 17.00!
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ, ΣΤΙΣ 18.30 ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥ Ε.Ο ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΡΥΣΙΟΥ!

ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΔΩ ΓΕΛΙΕΣΤΕ..... ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ?????? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ.... ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ...... ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΟΥ Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1994!!!!!!!!!

ΑΚΟΥΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΑΣ ΚΟΡΟΥΔΕΥΟΥΝ.... ΕΔΩ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!
ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΔΗΞΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΤΕΣ ΠΕΝΤΑΔΕΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 1994!!!!!

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου