Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014

Με στόχο την άνοδο


Με στόχο την άνοδο στην Α΄ κατηγορία γυναικών της Ευρώπης στο Γκόλμπολ η Εθνική ομάδα γυναικών αναχωρεί για την Ουγγαρία όπου θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γκόλμπολ γυναικών 2014.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα διεξάγεται στην Ουγγαρία από 22 έως 28 Σεπτεμβρίου και στόχος της Εθνικής, είναι όπως εξηγεί η Ομοσπονδιακή προπονήτρια Μένη Κεσσανοπούλου, να τερματίσει μέσα στις τεσσερείς πρώτες ομάδες για να μπορέσει να ανέβει κατηγορία.
«Προ πέντε ετών είχαμε δυνατή ομάδα όμως το 2011 δεν πήγαμε στο Ευρωπαικό κάτι που είχε ως συνέπεια τον υποβιβασμό της ομάδας και όχι μόνο αφού σχεδόν διαλυθήκαμε. Τώρα προσπαθούμε να συγκροτήσουμε πάλι την ομάδα, όμως είναι δύσκολο να παίζουμε γιατί δεν έχει αρκετές ομάδες ώστε να υπάρχει συναγωνισμός.» δηλώνει η Ομοσπονδιακή προπονήτρια.
«Σίγουρα οι κοπέλες έχουν θέληση για να διακριθούν και αυτό θα επιδιώξουμε να πετύχουμε.»

Την Εθνική ομάδα την οποία επέλεξαν η κα Κεσσανοπούλου μαζί με τον βοηθό προπονητή Χριστόφορο Σιζόπουλο αποτελούν οι  αθλήτριες:

Μαρία Τζάλλα ( Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ), Κατερίνα Λορέντζου ( Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ), Θεοδώρα Πασχαλίδου (Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ), Βασιλική Αγκο ( Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ), Κωνσταντίνα Δρίβα( Α.Σ. ΌΜΗΡΟΣ) και Κατερίνα Μαρκαντωνάκη ( Α.Σ. ΌΜΗΡΟΣ).

Στις 24 Σεπτεμβρίου στη πρεμιέρα η Εθνική Ελλάδος αγωνίζεται με την Εθνική Βελγίου και κατόπιν την ίδια ημέρα με την οικοδέσποινα Ουγγαρία.

Την επομένη ημέρα, στις 25, η Εθνική αγωνίζεται με δυο Σκανδιναβικές χώρες. Τις Σουηδία και Δανία


Στις 26 Σεπτεμβρίου η Εθνική αντιμετωπίζει την Αγγλία. Κατόπιν με χιαστί σύστημα θα αντιμετωπίσει από τον άλλο όμιλο την αντίπαλο. Ο τελικός θα γίνει στις 28 του μήνα, καθώς και ο μικρός τελικός, όπου η Ελληνική ομάδα ευελπιστεί να είναι μέσα στα ζευγάρια.

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου