Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Στο Cosmogym Festival 2014 και η ομάδα Special Olympics hellas



Στο Cosmogym - Festival 2014 και το Cosmogym Contest 2014, μια Πανελλήνια διοργάνωση Ενόργανης - Ρυθμικής Γυμναστικής, που γίνεται για τρίτη συνεχή χρονιά στο κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου και στο οποίο συμμετείχαν το τετραήμερα 18-22 Ιουνίου 2014 συμμετείχαν και οι ομάδες ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής των Special Olympics Hellas .

Το Σάββατο, 21/6/2014 πραγματοποιήθηκε, στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Λαυρίου, η τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής. Τα Special Olympics Eλλάς έδωσαν το παρόν, συμμετέχοντας με την Ομάδα Ενόργανης Γυμναστικής των Special Olympics, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά σε όλους ότι ο αθλητισμός ενώνει..!

Η Ομάδα της Ρυθμικής Γυμναστικής των Special Olympics Hellas, παρουσίασε το πρόγραμμα της  στο  κατάμεστο Γήπεδο Περιστερίου, στα πλαίσια του Cosmogym Festival! Όλοι οι θεατές αποθέωσαν τις αθλήτριες  και έδωσαν ανταμοιβή των κοπών των αθλητριών.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και βίντεο των δυο εκδηλώσεων μέσα από την επίσημη σελίδα των Special Olympics Hellas.

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου