Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Παγκόσμιο πρωτάθλημα τένις με αμαξίδιο

Την Ήττα γνώρισε στο πρώτο παιχνίδι με σκορ 2-1 η  Εθνική ομάδα τένις με αμαξίδιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τένις  στην Ολλανδία (26/5-1/6)και στην πόλη του Άλφεν αν ντεν Ράιν απέναντι στην Ελβετία .

Στον πρώτο αγώνα για το εθνικό μας συγκρότημα αγωνίστηκε  ο Επαμεινώνδας Σταμάτης απέναντι στον Ελβετό  Raphael GREMION  και  σκορ 2-0 σετ υπέρ της Ελβετίας που έκανε το 1-0 στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Στο δεύτερο παιχνίδι  ο Στέφανος Διαμαντής ισοφάρισε για την χωρά μας καθώς επικράτησε του  Daniel PELLEGRINA  με 2-1 σετ και έδειξε ότι  το ελληνικό τένις  και αυτή την χρόνια είναι εδώ.


Έτσι όλα κρίθηκαν  στο διπλό όπου Στέφανος Διαμαντής και Επαμεινώνδας Σταμάτης αντιμετώπισαν τους  Raphael GREMION, Daniel PELLEGRINA, το Ελβετικό δίδυμο κέρδισε με 2-0 σετ  και έκαναν το σκορ 2-1 υπέρ της χώρας τους και πέρασαν στην πρώτη θέση του ομίλου.

Η χωρά μας κληρώθηκε στο τρίτο γκρουπ με τις Ελβετία και Ισπανία που θα αντιμετωπίσει την τετάρτη καθώς αύριο έχει ρεπό. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κόντος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την προσεχή αντίπαλο Ισπανία ενάντια στην Ελβετία,  και να δώσει οδηγίες στους παίχτες του πως θα κερδίσουν το παιχνίδι.   Από τον όμιλο στην επομένη φάση περνά η πρώτη ομάδα και οι υπόλοιπες δυο παίζουν για την κατάταξη.  

απο την παρέλαση
πολλές εκδηλώσεις για την προώθηση του αθλήματος 


Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου