Σάββατο, 12 Απριλίου 2014

Πανελλήνια ρεκόρ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας πίστας της UCI στο Μεξικό
Τέσσερις αθλητές απαρτίζουν την Εθνική ομάδα Ποδηλασίας πίστας της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ, οι οποίοι συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας πίστας της UCI  στο Μεξικό 10 με 13 Απριλίου.

  Οι αθλητές μας λαμβάνουν μέρος στην κατηγορία tandem (αθλητές με αναπηρίες όρασης) και είναι οι:

 Αδαμαντία Χαλκιαδάκη- Αργυρώ Μηλάκη (πιλότος) από το σωματείο «ΤΑΛΩΣ» στις Γυναίκες και οι Γιάννης Πρώτος- Κωνσταντίνος Τρουλινός (πιλότος) από το σωματείο «ΑΕΤΟΙ ΑΘΗΝΑΣ» στους άνδρες, μαζί τους είναι και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Βαρβεράκης. 


Οι Έλληνες αθλητές πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις και έχουν πετύχει 3 πανελλήνια ρεκορ  παρά την απρόσμενη  καθυστέρηση των ποδηλάτων τους  καθώς τα παρέλαβαν 5 ώρες πριν πραγματοποιήσουν τις κούρσες τους με αποτέλεσμα να χάσουν μεγάλο μέρος της προετοιμασίας τους.  
  
Πανελλήνιο ρεκόρ για τις  Αδαμαντία Χαλκιαδάκη- Αργυρώ Μηλάκη στo  Tandem B - 3km Pursuit με χρόνο 3.50.051 και 8η θέση.


Οι Γιάννης Πρώτος- Κωνσταντίνος Τρουλινός  πραγματοποίησαν πανελλήνιο ρεκόρ 4λεπτα και 59 στο Tandem B - 4km Pursuit και 10 θέση. 

 Το δεύτερο πανελλήνιο ρεκόρ το έκαναν  στην Ατομική  Χρονομέτρηση 1.06.903 και 11 θέση. 

‘’Για ακόμα μια φορά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας! Έσκασε το πίσω λάστιχο λίγο πριν ολοκληρώσουμε την πρώτη στροφή-ευτυχώς δεν πέσαμε. Με τον φόβο της δεύτερης άκυρης εκκίνησης και αποκλεισμού από το αγώνισμα ξεκινήσαμε πιο συντηρητικά. 4 μεγάλες διοργανώσεις 4 άκυρες εκκινήσεις σε αυτό το αγώνισμα!!!’’

Έγραψε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Τρουλινός σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου