Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

champions league Σάλας κωφών




Στο Τορίνο στην Ιταλία βρίσκεται η ομάδα του Παναθλητικού Ομίλου κωφών από την τρίτη 4/3 όπου συμμετέχει στο  champions league Σάλας.  Εκπρόσωπο έχει και η Κύπρος τον Όμιλο Κωφών Λάρνακα.

Η ομάδα του Π.Ο.Κ  κληρώθηκε και αγωνίστηκε στον τρίτο όμιλο με αντιπάλους 1) ZEBRE CHARLEROI από το Βέλγιο  2) G.S.G. STUTTGART από την Γερμανία και την  3) G.S.Z. GRAZ από την Αυστρία. 

Στη φάση των ομίλων ο Π.Ο.Κ στον πρώτο αγώνα κέρδισε  με σκορ 7-3 G.S.Z. GRAZ, στο δεύτερο αγώνα απέναντι στην πρωταθλήτρια Futsal 2013,  G.S.G. STUΤΤGARD η ομάδα μας έχασε 2-6 και στο τρίτο αγώνα απέναντι στην ZEBRE CHARLIEROI γνώρισε την ήττα με σκορ 13-3. Έτσι έχασε την πρόκριση στους 8 καθώς εκτός από την STUΤΤGARD που είχε 3 νίκες και καμία ήττα οι υπόλοιπες ομάδες είχαν από μια νίκη και από δυο χαμένα παιχνίδια και εκεί έπαιξε ρόλο η διαφορά τερμάτων. Έτσι ο Π.Ο.Κ τερμάτισε τέταρτος με 12 -22 τέρματα.

 η ομάδα του Π.Ο.Κ Αθήνας

Ο Όμιλος Κωφών Λάρνακας συμμετείχε στο τέταρτο όμιλο με την 1) C.D.S. HUELVA από την Ισπανία  2) REAL E NON SOLO από την Ιταλία και   3) UNITED D.C. από την Ελβετία. Τερμάτισε στην τέταρτη θέση με 3 ήττες.

Έτσι σήμερα οι ομάδες μας έπαιξαν για τις θέσεις 9-16. Ο Π.Ο.Κ αντιμετώπισε την τρίτη ομάδα από τον όμιλο του Ο.Κ. Λάρνακας  την UNITED D.C έχασε στις λεπτομέρειες με σκορ 5-4.
Ο Όμιλος Κωφών Λάρνακας αντιμετώπισε την αυστριακή  G.S.Z. GRAZ  και έχασε με σκορ 9-1.
Έτσι οι δυο ομάδες μας μαζί με τις ST. JOHN D.F.C από την Αγγλία,  και την σουηδική I.K. SURD θα διεκδικήσουν τις θέσεις 13η έως 16η.

Το champions league  Σάλας κωφών έχει δυο αγωνιστικές ημέρες  αύριο 7/3 και 8/3 όπου είναι και οι τελικοί αγώνες κατάταξης.


Στα προημιτελικά της διοργάνωσης αγωνίζονται οι ομάδες  στο πρώτο παιχνίδι U.S. TORINESI από την Ιταλία  εναντίον  S.S.K. VITKOVICE Τσεχία, δεύτερο παιχνίδι  G.S.E.N.S. REGGIO CALABRIA Ιταλία  με STAVANGER D.I.F από την Νορβηγία. Τρίτο  εισιτήριο για την τετράδα διεκδικούν  η G.S.G. STUTTGART από την Γερμανία και η  REAL E NON SOLO από την Ιταλία , τέταρτος αγώνας ανάμεσα στην  C.D.S. HUELVA από την Ισπανία και την  ZEBRE CHARLEROI από το Βέλγιο.


Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου