Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

26οι Πανελλήνιοι Αγώνες Μεταμοσχευμένων και Αιμοκαθαρομένων



Προκηρύσσουμε τους 26ους ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Αθήνα 9 έως 13 Απριλίου 2014

2. Όροι συμμετοχής
Στους αγώνες μπορούν να πάρουν μέρος :
α) Άτομα τα οποία βρίσκονται σε τελικό στάδιο Χρόνιας Νεφρικής Ανεπάρκειας (Χ.Ν.Α.) και η κατάσταση τους αντιμετωπίζεται με την μέθοδο της αιμοκάθαρσης μέσω Τεχνητού Νεφρού, καθώς και με Περιτοναϊκή Κάθαρση.
β) Άτομα τα οποία έχουν υποβληθεί σε αλλογενή μεταμόσχευση συμπαγούς οργάνου ή οργάνων (νεφρού, καρδιάς, πνευμόνων, ήπατος, παγκρέατος) ή ρευστού οργάνου (μυελού των οστών) .

4. Αγωνίσματα
Τα αγωνίσματα στα οποία μπορούν να πάρουν μέρος οι αθλητές είναι : του στίβου, της κολύμβησης, της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και του Bowling. Οι αθλητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και πέντε (5) αγωνίσματα εκ των οποίων τα δύο (2) μπορούν να είναι ομαδικά (διπλά), έως και τη Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 και να συμμετέχουν μόνο σε αυτά.


5. Κατηγορίες αθλητών

Οι κατηγορίες αθλητών, είναι αυτές που καθορίζονται από την Παγκόσμια και την Πανευρωπαϊκή Αθλητική Ομοσπονδία (W.T.G.F.) και ( E.T.D.S.F.)

categories

6. Υπεύθυνη Δήλωση
Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή των αθλητών στους αγώνες είναι η ενυπόγραφη δήλωση την οποία θα πρέπει να συμπληρώσουν με ευανάγνωστα γράμματα και να την υποβάλλουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014.
Στην περίπτωση δήλωσης συμμετοχής στα διπλά αγωνίσματα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και του Bowling, πρέπει απαραιτήτως να δηλωθούν και τα ονοματεπώνυμα των συμπαικτών. (μετά την εκπνοή της προθεσμίας αυτής οποιαδήποτε έγγραφα δεν λαμβάνονται υπόψη)
7. Δελτίο Υγείας Αθλητή
Όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι έως την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 να προσκομίσουν μαζί με την ενυπόγραφη δήλωση συμμετοχής στα αγωνίσματα και το Δελτίο Υγείας υπογεγραμμένο από τον θεράποντα ιατρό τους στην θέση θεώρησης για το τρέχον έτος. (μετά την εκπνοή της προθεσμίας αυτής οποιαδήποτε έγγραφα δεν λαμβάνονται υπόψη)


ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ

Η ανάδειξη των νικητών θα γίνεται ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών. Οι συμμετέχοντες αθλητές Μεταμοσχευμένοι και Αιμοκαθαιρόμενοι θα συμμετέχουν στους αγώνες ξεχωριστά και σύμφωνα με τις ηλικιακές κατηγορίες. Από κάθε ηλικιακή κατηγορία με την συμμετοχή τριών (3) τουλάχιστον αθλητών , δικαίωμα πρόκρισης έχει ο πρώτος (1ος συμπληρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών αθλητών σε κάθε ηλικιακή κατηγορία θα γίνεται συγχώνευση με την επόμενη ηλικιακή κατηγορία με τις ανάλογες συμμετοχές και προκρίσεις.

Ειδικότερα με 3 συμμετοχές προκρίνεται ένας (1), με 4 - 5 συμμετοχές προκρίνονται δύο (2) και με άνω των 6 συμμετοχών προκρίνονται τρεις (3)

Σημείωση:
1) Στο διπλό επιτραπέζιας αντισφαίρισης του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος απαρτίζουν οι δύο πρώτες δυάδες ανά κατηγορία που έχουν πάρει πρόκριση από το αγώνισμα δυάδων των πανελληνίων αγώνων.

2) Εάν δεν συμπληρώνεται αριθμός τουλάχιστον τριών ομάδων (διπλών) ανά κατηγορία θα γίνεται συγχώνευση κατηγοριών όπως και στο ατομικό.


13.Τεχνικοί Όροι για το Άθλημα της σφαιροβολίας

Οι αθλητές της σφαιροβολίας συμμετέχουν στην κατηγορία τους ανάλογα με το βάρος της σφαίρας ως εξής :


sfairovolia



programma

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε με τα γραφεία του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου «ΔΡΟΜΕΑΣ», ή
san

o-dromeas.gr

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου