Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

"Ας παίξουμε Μαζί!"



 Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά  το Σάββατο 1/2/2014, στο χώρο που πραγματοποιείται το προπονητικό πρόγραμμα Νεαροί Αθλητές στο Φάληρο, υποδέχτηκαν  τους μαθητές τους 135ου και 43ου Νηπιαγωγείου Αθηνών! Οι αθλητές μας και οι μαθητές στο πλαίσιο τους προγράμματος "Ας παίξουμε Μαζί!"έπαιξαν και προπονήθηκαν δείχνοντας σε όλους ότι η διαφορετικότητα δεν έχει χώρο αναμεσά τους!!!

Ευχαριστίες στέλνουν στις Νηπιαγωγούς Στεφανία Μεγαλούδη, Ξανθίππη Παπακωστάκη, Ευανθία Χρόνη, Μαρία Αποστόλου και Ελένη Τσακλή - Μιζάμη για την πρωτοβουλία τους και τη συνεργασία τους, τους μαθητές των νηπιαγωγείων για την αγάπη τους και το υπέροχο τραγούδι που αφιέρωσαν στους αθλητές μας, τους γονείς των μαθητών που ξεπέρασαν τους "φόβους τους", και φυσικά τους Νεαρούς μας Αθλητές, τους προπονητές τους και τους γονείς τους για την άψογη φιλοξενεία και τους εθελοντές  για την προσφορά τους!  Και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου!

Σειρά εχεί  την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 οι Νεαροί  Αθλητές στο προπονητικό κέντρο της Κηφισιάς να υποδέχονται τους μαθητές του 5ου Νηπιαγωγείου Χολαργού!












Young Athletes Program- Πρόγραμμα Νεαροί Αθλητές Special Olympics Hellas

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου