Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Γ.Σ Δωδεκάνησος και ΙΡΙΣ Καβάλα οι νικητές στην πρεμιέρα



Με το δεξί ξεκίνησαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η Δωδεκάνησος  και η ΙΡΙΣ Καβάλας στην πρεμιέρα του 17ου πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο. Η πρώτη μέρα περιελάμβανε το ντέρμπι  στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς ανάμεσα στον  ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια να  υποδέχεται τη Δωδεκάνησο, σε ένα παιχνίδι  επανάληψη του τελικού του κυπέλλου, και νικήτρια και σε αυτό το παιχνίδι ήταν η ομάδα της Ρόδου με σκορ 42-46.

 Οι κυπελλούχοι Ελλάδος πήραν το προβάδισμα από την αρχή και δεν το έχασαν σε κανένα σημείο του αγώνα. Προηγήθηκαν ακόμα και με 12 πόντους πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι με κορυφαίο το  Βάση Δημήτρη  έκαναν μια αντεπίθεση και προσπάθησαν να μπουν και να διεκδικήσουν το παιχνίδι.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε  με το ντέρμπι του Βορρά, ανάμεσα στην Ίριδα Καβάλας και τον Μέγα Αλέξανδρο,  με νικητή αυτή την φορά τους γηπεδούχους με σκορ 63-52 σε ένα  πολύ όμορφο και αμφίρροπο ματς.

Το σημερινό πρόγραμμα  Κυριακή  στο κλειστό της Σταυρούπολης ο Άρης  (14.00) φιλοξενεί τη Γυμναστική Ένωση Τρικάλων "Αστέρας", ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Τρίτη με το παιχνίδι Μαρούσι - Άτλας.
 


Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου