Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

Φιλανθρωπική Θεατρική Παράσταση «2050» υπέρ του συλλόγου ΑμεΑ «Βηματίζω» Κιλκίς


 Η σκηνοθέτης και παραγωγός Ada Tsesmeli και ο συγγραφέας του έργου Γιώργος Οικονομίδης ανεβάζουν τη Φιλανθρωπική Θεατρική Παράσταση «2050» υπέρ του συλλόγου ΑμεΑ «Βηματίζω» Κιλκίς στο Θέατρο Αθήναιον (Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 35, Θεσσαλονίκη) το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:00μ.μ..
 

Προπώληση εισιτηρίων στα τηλέφωνα: Γραφεία Συλλόγου «Βηματίζω» Κιλκίς τηλ 6976369657 6974432245. Για όσους διαμένουν στη Θεσσαλονίκη, μπορούν να προμηθευθούν εισιτήρια από το ταξιδιωτικό γραφείο Choice Travel Ζεύξιδος 1 και Ικτίνου στο κέντρο της πόλης τηλ 2310220104
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Ελλάδα 2050.
Στη χώρα μας δεσπόζει ένα καθεστώς δικτατορίας που επιβλήθηκε 30 χρόνια πριν ως αποτέλεσμα των κακών πολιτικών επιλογών αλλά και των άθλιων κοινωνικών συνθηκών που επικράτησαν την δεκαετία που προηγήθηκε.


Το υπάρχων καθεστώς επέβαλλε ένα μοντέλο του οποίου η δομή στηρίχτηκε στους πλούσιους που έχουν την εξουσία και τους λαϊκούς που είναι η πλειοψηφία και ζουν κάτω από χρόνια καταπίεση.
Ηγεμόνας της χώρας ο πρόεδρος Ιωάννης μεγαλωμένος σ’ αυτό το σύστημα αισθάνεται ασφαλής σ’ αυτό και πράττει με την ανάλογη αίσθηση δικαιοσύνης επηρεαζόμενος πάντα από το δολοπλόκο στρατηγό Μαυρίκιο.


Η σύζυγος του προέδρου Φαιδώρα κρύβει ένα μεγάλο μυστικό ενώ η σύζυγος του στρατηγού Σμαράγδα καλύπτει ένα άλλο.


Οι ιστορίες αυτών των ισχυρών ανθρώπων μπλέκονται περίτεχνα με τις ζωές κάποιων λαϊκών κι’ όλα αυτά λαμβάνουν μέρος με φόντο μια επανάσταση που είναι έτοιμη να ξεσπάσει.
«Άγριο λιοντάρι η Ελλάδα, κανένα τσίρκο σφετεριστών δεν μπόρεσε να τη δαμάσει!»

Συντελεστές
Συγγραφή έργου: Γιώργος Οικονομίδης
Σκηνοθεσία - Παραγωγή : Άντα Τσεσμελή - Edwards
Μουσικοσυνθέτες : Νίκη Πέτσκου - Πέτρος Σατραζάνης - Στέφανος Λιάμος
Ενορχηστρώσεις: Στέφανος Λιάμος
Σκηνογραφία: Άντα Τσεσμελή - Edwards
Μαέστρος - πιάνο : Πέτρος Σατραζάνης
Φώτα - Video art - Μοντάζ : Ηλίας Παπαιωάννου


 "ΒΗΜΑΤΙΖΩ" 

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου