Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

Αθλητικά Βραβεία ΠΣΑΤ 2013: Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας


Με μαζική συμμετοχή των επαγγελματιών Αθλητικών δημοσιογράφων-μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών, ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών, αθλητριών, ομάδων, προπονητών και αθλητών-τριών με αναπηρία, που διοργανώνει με απόλυτη επιτυχία για 60η συνεχή χρονιά ο ΠΣΑΤ.
Στην εφετινή ψηφοφορία για τους κορυφαίους της χρονιάς, πήραν μέρος 478 Αθλητικοί Συντάκτες και τα αποτελέσματα για τους τρεις πρώτους ανά κατηγορία, θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της κορυφαίας εκδήλωσης «Αθλητικά Βραβεία ΠΣΑΤ 2013», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση της NOVA, με παρουσιαστές τον συνάδελφο Γρηγόρη Παπαβασιλείου και την πρωταθλήτρια της κολύμβησης Ζωή Δημοσχάκη.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, οι τρεις επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή με αναπηρία είναι (με αλφαβητική σειρά), οι ΒΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Γιώργος (Στίβος), ΚΩΣΤΑΚΗΣ Γιάννης (Κολύμβηση), ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ Γρηγόρης (Μπότσια).
Επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας με αναπηρία είναι (με αλφαβητική σειρά), οι ΚΑΝΤΖΑ Παρασκευή (Στίβος), ΚΟΡΟΚΙΔΑ Δήμητρα (Στίβος), ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ Μαρία (Στίβος).
Επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας με αναπηρία είναι (με αλφαβητική σειρά), οι ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ, ΟΜΑΔΑ ΞΙΦΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ), ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΤΣΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ BC3.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα (εκτός της πρώτης τριάδας)

ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
 

4. Κουλούμογλου Πασχάλης (άρση βαρών σε πάγκο): 336, 5. Τσαπατάκης Αντώνης (κολύμβηση): 195, 6. Λαζαρίδης Γιώργος (τένις με αμαξίδιο): 134, 7. Στεφανουδάκης Μανώλης (στίβος): 128, 8. Πυλαρινός Γεράσιμος (Ξιφασκία με αμαξίδιο): 97, 9. Μωϋσιάδης Γκρεμισλάβ (άρση βαρών σε πάγκο): 93, 10. Νικολαϊδης Ευστράτιος (στίβος): 83, 11. Ταμπαξής Χρήστος (κολύμβηση): 41, 12. Μακροδημήτρης Αριστείδης (κολύμβηση): 40, 13. Κωστάκης Γιώργος (στίβος): 21, 14. Σουλάνης Παναγιώτης (μπότσια): 10, 15. Καναβάς Χρήστος (μπότσια): 8, 16. Μάμαλος Παύλος (άρση βαρών): 6, 17. Γκουντάνης Νίκος (άρση βαρών σε πάγκο): 4, 18. Μπολάνο Ρομπέρτο (ποδόσφαιρο): 4, 19. Καραμηνάς Γιώργος (στίβος): 3, 20. Φερνάντες Σεζόν (στίβος): 3, 21. Φυλαχτός Μαρίνος (στίβος): 3.
 

ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
4. Άνδρες (διπλό) τένις με αμαξίδιο: 294, 5. Ζευγάρια BC1 Μπότσια: 317, 6. «Αστέρας Τρικάλων» μπάσκετ με αμαξίδιο: 3


 paralympic.gr
Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου