Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Αποτελέσματα τέταρτης ημέρας Μπότσια


Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Μπότσια συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και ενδιαφέρον, χθες τέταρτη αγωνιστική ημέρα αλλά και σήμερα συνεχίζονται οι αγώνες των ομίλων για να αναδεχθούν οι αθλητές που θα περάσουν στην επόμενη φάση. Ας τα πάρουμε τα πράγματα όμως με την σειρά στις αγωνιστικές κατηγορίες.

Στην BC1και τον πρώτο όμιλο όπου συμμετέχει ο Δημήτρης Κυριακίδης κατέλαβε την Τρίτη θέση με απολογισμό 1νικη 2 ήττες και έτσι έμεινε εκτός επόμενης φάσης καθώς περνούν οι δυο πρώτοι από κάθε όμιλο. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Δημήτρη,  νίκη σημείωσε  με σκορ 4-1  απέναντι στον Σλοβάκο Λουκας Μπάλαζι και την ήττα από τους  αρχικά από τον βρετανό Ντέιβιντ Σμίθ με 11-1. Και τον Κάμ Γούονγκ από το Χόνγκ Κόνγκ με σκορ 2-4 όπου έκρινε και την θέση πρόκρισης.

Στην ίδια κατηγορία ο Παναγιώτης Σουλάνης στον πέμπτο όμιλο κέρδισε τον Μέι Λόνγκ από το Χόνγκ Κονγκ με σκορ 6-2, και μια ήττα από τον  ολλανδό  Μπάρεντ Ντρόστ με 3-6 και σήμερα αγωνίζεται για την πρόκριση με τον έτερο ολλανδό του ομίλου Ντάνιελ Πέρεζ.

Για την κατηγορία BC2  ο Αλέξανδρος Παπαδάκης στον 10 όμιλο, νίκησε τον Βραζιλιάνο Λουίζ Ροντρίγκεζ με σκορ 4-2 και  αγωνίζεται σήμερα  με τον Ταϊλανδό Γουάτσαρτον Βόνγκάσα για την πρωτιά του ομίλου.

Στην ίδια κατηγορία στον όμιλο 15 ο Χρήστος Γαλαίος κατέλαβε την Τρίτη θέση του ομίλου καθώς είχε σαν απολογισμό δυο ήττες από τον Σλοβάκο Ρόμπερτ Μέζικ  με σκορ 1-6 και τον Γίν Χόκ από το Χονγκ Κόνγκ  με 1-4.

Για την Κατηγορία BC3 οι έλληνες αθλητές είναι ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης στον 4ο όμιλο κατέλαβε την πρώτη θέση του ομίλου και συνεχίζει στην επόμενη φάση με απολογισμό 2 νίκες, κέρδισε στον πρώτο του αγώνα με 11-1 τον Καναδό Έρικ Μπουσίρε και τον Αυστριακό Ντάνιελ Μισέλ  με  4-2. Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον αθλητή από την Σινγκαπούρι  Μπίντε Μοχμάντ.                                                                                                                                                                               
 Για την ίδια κατηγορία και τον όμιλο 11 ο Αλκιβιάδης Λέκας αγωνίστηκε με τον Βέλγο Πίτερ Κλισέν και έχασε με σκορ 19-0 αλλά και τον Καναδό Μπρούνο Καρνέ όπου με σκορ 4-6 και έμεινε εκτός συνέχειας του θεσμού.

Ο Νικόλαος Πανανός ο τρίτος Έλληνας αθλητής που συμμετέχει στην κατηγορία BC3 για τον 15 όμιλο έμεινε εκτός της συνέχειας της διοργάνωσης αφού  με αντιπάλους τον Βραζιλιάνο Αντόνιο Λεμέ και τον Ταϊλανδό Τάινμαρτ Σαρατανούτα γνώρισε δυο ήττες 1-7 και 0-8 αντίστοιχα.
Για την BC4 o Παναγιώτης Κατσώνης αγωνίζεται στον τρίτο  όμιλο και απέναντι στον Γάν Λό από Χονγκ Κονγκ γνώρισε την ήττα με σκορ 13-0 αλλά και τον  Μαρσέλο Σάντος  από την Βραζιλία με 1-4. Σήμερα θα αντιμετωπίσει   τον Σλοβάκο Μάρτιν Στρεχάρσκι και θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Βασίλη Νίκο για τον όγδοο  όμιλο αντιμετώπισε τον Σλοβάκο Σάμουελ Άντρέτσικ και με σκορ 1-5 γνώρισε την πρώτη του ήττα στην πρώτη ημέρα της φάσης των ομίλων. Στην χθεσινή δεύτερη ημέρα αγωνίστηκε  με τον Γουίνγκ Λενγκ από το Χονγκ Κονγκ και με σκορ 1-6 γνώρισε την δεύτερη ήττα σε ισάριθμους αγώνες. Ο Νίκος σήμερα θα παίξει το τελευταίο του χαρτί για την πρόκριση απέναντι στον Εουσίντες Γκρισάλες από την Κολομβία.

Η χθεσινή ημέρα όμως εκτός από τους αγώνες των μονών είχε και το ομαδικό BC1/BC2 με την ομάδα να αποτελείτε από τους Παναγιώτη Σουλάνη, Δημήτρη Κυριακίδη, Αλέξανδρο Παπαδάκη, και Χρήστο Γαλαίο που αγωνίστηκαν στον δεύτερο όμιλο όπου κατέλαβαν την 4η θέση  με 0-3 νίκες και 14η στην γενική κατάταξη. Οι Έλληνες αθλητές αγωνίστηκαν απέναντι στην ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας (3-13), Ιαπωνίας (3-4),χονγκ Κονγκ (3-5). 

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου