Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Πρώτη μέρα παγκοσμίου πρωταθλήματος Μπότσια (βίντεο)


Ξεκίνησε χθες (22/9), το αγωνιστικό πρόγραμμα του παγκόσμιο πρωταθλήματος Μποτσια που διεξάγεται στο Πεκίνο από τις 19/9 με τις αφίξεις των ομάδων μέχρι της 28 Σεπτεμβρίου. Στην διοργάνωση συμμετάσχουν 172 αθλητές από 31 χώρες.

Στην πρώτη χθεσινή πρώτη μέρα που αφορούσε ομαδικούς αγώνες  στις  φάσεις των ομίλων για την κατηγορία BC1/BC2  ο Παναγιώτης Σουλάνης , Δημήτρης Κυριακίδης, Αλέξανδρος Παπαδάκης και Χρηστός Γαλαίος  συμμετείχαν στον δεύτερο όμιλο μαζί με Μεγάλη Βρετανία ,Ιαπωνία, Χονγκ Κονγκ κατέλαβαν την τετάρτη θέση με απολογισμό μηδέν νίκες και 8- 22 σκορ καταλαμβάνοντας την 14η θέση από 17 ομάδες.

Στην κατηγορία BC3 και στον πρώτο όμιλο η εθνική ομάδα προκρίθηκε στους 8 καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση του ομίλου με 2νικες  σε ισοβάθμια με την Βραζιλία που είχε όμως  καλύτερη διαφορά  πόντων 7 για εμάς με 17. Οι υπόλοιπες ομάδες ήταν η Ταϊλάνδη και η διοργανώτρια Κίνα. Σήμερα για την πρόκριση οι Γρηγόρης Πολυχρωνίδης , Αλκιβιάδης Λέκας και Νικόλαος Πανανός θα αντιμετωπίσουν την Σιγκαπούρη.

Στην BC4 που αγωνίζονται οι Νίκο Βασίλι, Χρυσή Μορφή-  Μέτζου και Παναγιώτης Κατσώνης  αγωνίστηκαν στον πρώτο όμιλο μαζί με τις Βραζιλία και Αργεντινή καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση του ομίλου νικώντας την αργεντινή πέρασαν στα προημιτελικά όπου θα αγωνιστούν και αυτοί σήμερα με αντίπαλο την ομάδα της διοργανώτριας  χωράς την Κίνα.



Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου