Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος

Ολοκληρώθηκε το πρωινό μέρος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της πρώτης μέρας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Σουόνσι  για την εθνική ομάδα στίβου της ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ .

Ο  Στράτος Νικολαΐδης  άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ελλήνων αθλητών καθώς στη σφαίρα για την κατηγορία F20 με ρίψη στα 13.69μ κατέκτησε το χαλκινο μετάλλιο και άνοιξε το λογαριασμό για την ελληνική ομάδα.

Στο μήκος  για την κατηγορία Τ11 ο Θανάσης Μπαράκας με 5.60μ κατέλαβε την τετάρτη θέση.

Στην κορίνα για την F32 είχαμε διπλή ελληνική συμμετοχή από τους   Γιώργο Συρίη που με 22.37μ κατέλαβε την έβδομη θέση  , προσπάθεια που αποτελεί και καλύτερη προσωπική του και τον Δημήτρη Ζησίδη  με 22.21μ τερμάτισε όγδοος.

Το απόγευμα η Παρασκευή Κατζά, που ήταν και σημαιοφόρος στην χθεσινή τελετή έναρξης για την ελληνική αποστολή,  με  οδηγό το Θοδωρή Κατσονόπουλο  ρίχνεται και αυτή στην μάχη στο μήκος  για την T11. Η Παρασκευή με 4.23μ καλύτερη φετινή της επίδοση είναι από τα μεγάλα φαβορί του αγωνίσματος.

Επίσης θα αγωνιστούν στα 100μ Τ37 ο Ιάσωνας Γαντές   με 13,69δευτ καλύτερη φετινή επίδοση.

Ο  Δημήτρης  Δογμιόνι στην σφαίρα με 11.10εκ καλύτερη φετινή του  επίδοση.

Διπλή ελληνική συμμετοχή θα έχουμε στο τριπλούν Τ47 από τους Γιώργο Κωστάκη με 14.01μ επίδοση που αποτελεί καλύτερη φετινή του αλλά και καλύτερη γενικά, ο έτερος Έλληνας θα είναι ο Χρήστος  Κουτουλιάς με επίδοση 13.41μ που αποτελεί καλύτερη φετινή αλλά και γενικά.


Ο Αριστοτέλης Μαρίνος θα αγωνιστει στον τελικό των 100μ Τ38 με καλύτερη επίδοση τα 12.16 δευτερόλεπτα.

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου