Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Παίζει ποδόσφαιρο...

Παίζει ποδόσφαιρο και ανεβαίνει βουνά με ένα πόδι, ο 19χρονος Nico!-ΒΙΝΤΕΟ

Ο Nico Calabria(Νίκο Καλάμπρια)γεννήθηκε χωρίς το δεξί του πόδι όμως έφτασε 19 ετών σήμερα να παίζει ποδόσφαιρο! Μεγαλώνοντας δε το έβαλε κάτω εξαιτίας της αναπηρίας του, αντιθέτως πείσμωσε και κατάφερε πολλά! Έκτος από το ποδόσφαιρο, ασχολείται με την πάλη και τη γυμναστική. Επιδόθηκε και σε φιλανθρωπικές κινήσεις από τα 13 του, όταν σκαρφάλωσε το Κιλιμάντζαρο και κατάφερε να συγκεντρώσει 100.000 δολάρια!
Nico.02
Το όνειρο του από τα 5, ήταν να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, παρά την αναπηρία του. Δηλώνει σήμερα πως ήταν ένα παιδικό όνειρο, όμως ευτυχώς οι γονείς του τον μεγάλωσαν με πείσμα και δύναμη. Να πιστεύει στον εαυτό και να αναγνωρίσει το γεγονός ότι: έχεις ένα πόδι, κάνε ότι καλύτερο μπορείς με αυτό!
Σήμερα είναι το κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας ενεργειακού ποτού, αποφοίτησε από το σχολείο πριν ένα χρόνο  και θα εκπροσωπήσει την Αμερική στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ανάπηρων στο Μεξικό! Δηλώνει πως είναι εξωπραγματικό  για αυτόν όλο αυτό που συμβαίνει, δε ξέρει πώς να το περιγράψει καν και ότι είναι μεγάλη η τιμή που του έγινε!
nico-calabria-main
Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε το Nico, από τη παιδική ηλικία μέχρι το σήμερα. Από παιδί με τις δυσκολίες που είχε, τα πρώτα του βήματα, οι πρώτοι του αγώνες και φτάνοντας στο τώρα, που κατάφερε να παίζει ποδόσφαιρο επαγγελματικά! Η τρανή απόδειξη πως κάθε όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να είναι ¨φτιαγμένο¨ με πολύ πίστη και επίμονη!

newsitamea.gr
Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου