Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Άυριο το1ο ΔΙΕΘΝΕΣ MEETING ΣΤΙΒΟΥ ΑΜΕΑ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι διοργανωτές του 1ου διεθνούς meeting στίβου Α.με.Α που φιλοξενείται την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα , στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.
Ένα meeting το οποίο φιλοδοξεί να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός.
 Αυτό τόνισαν στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν τη Δευτέρα το μεσημέρι τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του 1ου Διεθνούς Metting Στίβου ΑμεΑ . Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της επιτροπής και Πρόεδρος του Σωματείου ΔΟΞΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Αναστάσιος Λαγόπουλος , που βρίσκεται κοντά στα άτομα με αναπηρία πάνω από μία τριακονταετία και έχει προσφέρει τα μέγιστα στο χώρο αυτό , τόνισε την ανάγκη να υπάρχει ένα meeting Στίβου ΑμεΑ καθώς αυτό βοηθάει όλους τους αθλητές αλλά και την ίδια την πόλη . Κάνοντας μάλιστα συγκρίσεις με χώρες του εξωτερικού , επισήμανε ότι η Θεσσαλονίκη μπορεί και έχει τις δυνατότητες να καθιερώσει μία τέτοια οργάνωση η οποία μπορεί να γίνει γνωστή σε όλη την Ευρώπη.
Την χαρά και την ικανοποίηση του που η χώρα μας επιτελούς διοργανώνει ένα meeting Στίβου για άτομα με αναπηρία εξέφρασε ο έκτος Παραολυμπιονίκης του μήκους και Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Βαγγέλης Καναβός . Μάλιστα ο ίδιος είναι βέβαιος για την επιτυχία των αγώνων και ότι τα επόμενα χρόνια η διοργάνωση θα συγκεντρώνει μεγαλύτερο αριθμό αθλητών .
Τέλος , το στίγμα των αγώνων έδωσε και ο εμπνευστής τους και βασικός συντελεστής της οργάνωσης Αστέριος Τσιφτσόγλου . Ο Πρώην Εθνικός Προπονητής Στίβου αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του , τους εθελοντές που είναι η πλειονότητα των ατόμων που εργάζονται για την επιτυχία του meeting , και τους φορείς που ενίσχυσαν τη διοργάνωση εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι τα άτομα με αναπηρία στην Ελλάδα θα έχουν και τα επόμενα χρόνια έναν αγώνα στη χώρα τους και την ευκαρία να δείξουν τις δυνατότητες καθώς όλοι έχουν δικαίωμα στον αθλητισμό . Φυσικά δεν παρέλειψε να προσκαλέσει τους Θεσσαλονικείς να δώσουν το παρόν την Τετάρτη το απόγευμα στις 6 η ώρα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών
Το πρόγραμμα των αγώνων είναι 


meeting-para-athletics.com
Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου