Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

Με τη συμμετοχή 19 αθλητών από 9 σωματεία διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας δρόμου της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ , το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.
 Τα σωματεία που συμμετείχαν είναι: ΑΣΑΜΕΑ Κεραυνός, Σπάρτακος,  Τάλως, Φοίνικας, Αετοί Αθήνας, Πήγασος Κυψέλης, Μεγαλόνησος, Π.Α.Σ.Κ.Α και Αρίων.
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Βαρβεράκης μίλησε για την διοργάνωση:
«Το συμπέρασμα από αυτό το πρωτάθλημα είναι ότι πρώτον το άθλημα της Ποδηλασίας συνεχώς αναπτύσσεται και σε αυτό βοηθά πάρα πολύ η ομοσπονδία η οποία στέκεται πάρα πολύ κοντά στο άθλημα και προσελκύει νέους αθλητές.
Δεύτερον ότι θα συγκροτηθεί η προεθνική η οποία θα αποτελείται από τους αθλητές που κέρδισαν στις κατηγορίες τους   και αυτή η ομάδα θα πάει στην Ισπανία τον Ιούλιο, όπου θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο κύπελλο και κατόπιν θα ταξιδέψει στην Αμερική όπου θα αγωνισθεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Αύγουστο.
Στόχος μας είναι να συγκεντρώσει αρκετούς βαθμούς για να πάρουμε δυο θέσεις στους Παραολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας το 2016. Και μπορούμε!!!»

eaom-amea.gr
Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου