Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Δυναμική επιστροφή στα “Κορτ” για τον Γιώργο Λαζαρίδη

 Μετά από μακρά απουσία (8 μήνες) λόγω τραυματισμών που αποκόμισε απο τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της περασμενης χρονιάς, ο Γιώργος Λαζαρίδης επέστρεψε δριμύτερος στα “κορτ του τέννις” . Ο Καλαματιανός πρωταθλητής βρίσκεται σε διεθνές τουρνουά “Karniva Open” στην Τσεχία, όπου έφτασε στον ημιτελικό στο μονό , ενώ αργότερα σήμερα ,θα αγωνιστεί με τον συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα Μείνω Σταματή ,  για την είσοδο στον τελικό του διπλού , του τουρνουά.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης  έφτασε στον ημιτελικο του τουρνουά αλλά η μεγάλη απουσία από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στοίχησε την είσοδο και την διεκδίκηση της κατάκτησης του τουρνουά και όπως μας είπε ο ίδιος ‘’η ψυχή μου  το ήθελε, το σώμα όμως δεν μπορούσε. Δεν πειράζει συνεχίζουμε δυνατά και σταθερά’’.

Ο Γιώργος μετά την απουσία των 8 μηνών λόγω του τραυματισμού της περασμένης χρονιάς καθώς γνώριζε ότι αν δεν κάνει αποθεραπεία όλων αυτών των ετών θα είχε σοβαρότερες συνέπειες για την υγεία του. Αυτός επέλεξε να αγωνιστεί και να οδηγήσει μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές την εθνική ομάδα στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τένις με αμαξίδιο. Αυτή όμως η διάκριση στοίχησε στο Γιώργο 8 μήνες απουσίας από τα τενιστικά  κορτ και τους αγώνες. Όπως λέει ο ίδιος ‘’θα έκανα την ιδία επιλογή αν μπορούσε να επιλέξω πάλι.


Ο έτερος Έλληνας αθλητής Επαμεινώνδας Σταμάτης έφτασε στα προημιτελικά στο μονό και μαζί με τον Γιώργο Λαζαρίδη θα διεκδικήσουν την είσοδο στον τελικό του διπλού.



Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου