Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΆΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟ 2014To Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε πάγκο διεξάγεται το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στο κλειστό Γυμναστήριο της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες.

Δεκαεννέα αθλητές, άνδρες και γυναίκες, παίρνουν μέρος σε ένα πρωτάθλημα που συγκεντρώνει τρομερό συναγωνισμό.

Το πρόγραμμα αρχίζει στις 09.00 το πρωί με τη ζύγιση των αθλητών και των αθλητριών και στις 11.00 θα ξεκινήσουν οι αγώνες.

«Στην Πυλαία στόχος μας είναι  να πιάσουν  όσο περισσότεροι αθλητές μπορούν τα όρια για το Παγκόσμιο.» δηλώνει ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ιωαννίδης
«Έχουμε κάνει ήδη τον μισό δρόμο για το Παγκόσμιο που γίνεται στο Ντουμπάι, τον Απρίλιο. Τέσσερεις αθλητές έχουν  ήδη πιάσει τα όρια. Οι Μάμαλος, Κουλούμογλου, Δήμου και Μπακοχρήστος έχουν  προκριθεί ήδη στους αγώνες.»

Για το Παγκοσμιο ρεκόρ πού πραγματοποίησε ο Παύλος Μάμαλος (Α.Σ. ΑΕΤΟΙ) στο Ανοικτό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία ο κ. Ιωαννίδης δηλώνει.

«Επιδίωξή μας είναι ένα ακόμη νέο Παγκόσμιο ρεκόρ από τον Μάμαλο. Είναι σε καλή κατάσταση. Είχε σηκώσει και στη προπόνηση 233,5 κιλά και στην Ουγγαρία έπιασε πάλι την επίδοση του.»

Ο Παύλος Μάμαλος, ο «αγαθός γίγαντας», όπως τον αποκαλούν πολλοί στην οικογένεια της Άρσης Βαρών, με την σειρά του εύχεται στους συναθλητές του να έχουν καλό αγώνα και προσωπικά αυτός θα επιδιώξει να πετύχει κάτι καλό.
« θα επιδιώξω να πετύχω ακόμη ένα Παγκόσμιο ρεκόρ. Ελπίζω να τα καταφέρω.» δηλώνει ο Παύλος Μάμαλος.

Ο Παύλος Μάμαλος από την Ουγγαρία επέστρεψε με 233,5 κιλά στα χέρια του. Επίδοση που αποτελεί Παγκόσμιο ρεκόρ.
«Έκανα το ταξίδι της επιστροφής μετά τους αγώνες. Και αμέσως μετά έκανα προπονήσεις για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, στο οποίο ελπίζω να πάω καλά.»

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη και της ΕΟΑΒ.


eaom-amea.gr
Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου